Summer Sale! Spara upp till 35% – förlängd till och med 03.07.2022! Slå till idag

Laddar...

Enkelsäng

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Köp enkelsängar 200x90 cm prisvärt online

När månen går upp på kvällen och stjärnorna börjar blinka på himlen är det dags för de små att lägga sig. Kanske redan vid 3 års ålder eller först lite senare - vid något tillfälle vill alla barn byta ut vaggan eller spjälsängen mot en barnsäng. Wickey erbjuder dig olika enkelsängar för ditt barnrum online. I dessa underbara leksängar kan dina barn inte bara sova sött utan också leka kreativt. För att uppfylla våra höga kvalitetsstandarder används endast naturligt och obehandlat trä från nordisk gran eller tall för vår egen sängproduktion i Tyskland. För att ge alla barnsängar från vår CrAzY-serie en säker ram och god stabilitet är ribbottnen och sängen gjorda av massivt trä. Skapa din egen äventyrsvärld i barnrummet med Wickey-leksängarnas kreativa teman och färger. Låt ditt barn bestämma om det hellre vill åka på en havsexpedition i en säng med delfiner eller bli hjälten i sina egna drömmar med en egen brandstation.

Skapa egen barnsäng

Våra leksängar för barn kan göras helt personliga. Hos Wickey an du välja mellan olika tillbehör och färger: Den högkvalitativa äventyrssängen lyser upp barnrummet om du väljer dina barns favoritfärg till presenningen.

Det speciella med vår presenning för barnsängar med tak är att dina små hjältar kan måla på den utan problem, eftersom fantasy-presenningen är tvättbar. Dessutom kan du välja om du vill låta enkelsängen ska förbli i obehandlat trä eller måla den efter dina idéer. Vårt massiva trä är perfekt för en vit eller färgstark färg i barnrummet. Naturligtvis ingår också en robust ribbotten.

Med en Wickey-barnsäng medföljer originaltillbehören, som presenningen till äventyrslägret i färgerna grön, äpplegrön eller gul. Det finns inga gränser för dina barns kreativitet när de leker i äventyrssängen.

Barnsäng för lekar och drömmar

Godnatt-sagan är en del av nästan alla barns kvällsritual och med våra unika Wickey-leksängar förvandlas varje berättelse till en fantasifull historia.

Efter en god natts sömn ser varje barn fram emot nya upplevelser: oavsett om det är innan de ska iväg till förskolan eller före sänggåendet - sängen är en fästning som bjuder in till lek. Välj till exempel en enkelsäng från Wickey med en plattform för lek. Kaptenerna styr sitt skepp från tornet och ser nya öde öar fulla med skatter i fjärran. Och en sak är säker: efter de spännande upplevelserna kan ditt barn koppla av i den mysiga barnsängen och bara koppla av. Ta en titt på vår matchande Wickey-madrass online, den perfekta barnsängsmadrassen. Om dina barn vill nå högre höjder kan du också köpa en loftsäng billigt i vår onlinebutik.

Visste du detta redan?

Förutom våra barnsängar och lekställningar för trädgården hittar du också fantastiska lekstugor, gungställningar och unika lekställningstillbehör. För när solen skiner in genom barnrummets fönstret vill alla ut. På gungan wpågår det en tävling och i sandlådan byggs de största sandslotten. För ännu mer variation, ta en titt på andra lektorn och hus på styltor hos FATMOOSE!