Summer Sale! Spara upp till 35% – förlängd till och med 03.07.2022! Slå till idag

Laddar...

Loftsäng

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Barnloftsäng för lek och sömn

I vårt unika sortiment av barnsängar hittar du, förutom vånings- och enkelsängar från Wickey, även loftsängar. En loftsäng för barn är ofta den perfekta lösningen för att kombinera äventyrlig lek med vilsam sömn och samtidigt utnyttja ett rum på ett optimalt sätt. För med en loftsäng kan ditt barn få tillräckligt med lekutrymme även i små rum. Har dina barn länge drömt om sin egen loftsäng med rutschkana i barnrummet? Med leksängar från Wickey lär sig dina barn att använda sin fantasi på ett lekfullt sätt och förbättrar samtidigt sina motoriska färdigheter.

Ta en titt på loftsängarna från CrAzY-serien tillsammans med dina upptäcktsresande i vår onlinebutik idag och beställ dina favoriter till riktigt bra priser hos Wickey. Du kan till exempel uppfylla ditt barns högsta önskan om en loftsäng med rutschkana, allt i utmärkt kvalitet. Beställ till Wickey-madrassen, som passar perfekt, in online-butiken!

Högt upp i luften: loftsäng i barnrummet

En leksäng är ett blickfång i varje barnrum. Dina barn skapar sin alldeles egna fantasivärld med hjälp av tillbehören. Med en loftsäng från Wickey dyker de tillsammans med sina kompisar ner i en undervattensvärld i det egna barnrummet. Dina barn kan förvara de skatter de hittar i multi-loop-väskan på leksängen. Över den stabila klätterstegen når besättningen fram till kaptenen på ett ögonblick. Om du fortfarande saknar vissa lekfulla detaljer på din loftsäng av obehandlat trä kan du när som helst eftermontera dem med våra fantastiska sängtillbehör. Oavsett om det är en brevlåda, handtag, ratt eller barnteleskop - lekglädjen är garanterad. Dina klätterapor kan klättra högt med en ny säng på solida balkar och de kan känna sig som de stora hjältarna i Wickey-äventyret. Om du väljer en loftsäng med rutschkana kan dina barn blixtsnabbt susa nerför rutschkanan efter en god natts sömn för att leka nya roliga lekar.

Högkvalitativ loftsäng perfekt för små barnrum.

För små rum är projektet ”Bygg din egen loftsäng” ett perfekt och enkelt sätt att förvara alla leksaker. Ofta har ett barnrum inte tillräckligt med utrymme för att rymma alla barnmöbler och leksaker. En loftsäng 200x90 cm gjord av nordisk tall är den perfekta lösningen för att dela upp ett litet rum. För under loftsängen kan du förvara många små saker och leksaker till dina barn, vilket gör att rummet ser större och mer städat ut. På övervåningen, i den mysiga oasen på ribbbottnen av massivt trä och madrass, kan dina pirater och prinsessor få sagolik sömn och uppleva himmelska drömmar i barnsängen med tak. Förvandla rummet till en unik sagovärld. Oavsett om det är barnsängar för flickor eller barnsängar för pojkar - hos Wickey hittar du ett stort urval av högkvalitativa leksängar i olika färger.

Visste du detta redan?

Alla Wickey-barnsängar kan också monteras spegelvänt. Om du efter en tid flyttar om i rummet tillsammans med dina barn kan loftsängen med rutschkana anpassas till de nya förhållandena. Kolla in vår Wickey-rea på vår hemsida och få tag i en leksäng eller en fantastisk våningssäng till syskonen till ett riktigt bra pris.