Summer Sale! Spara upp till 35% – förlängd till och med 03.07.2022! Slå till idag

Laddar...

Våningssäng

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Barn våningssäng prisvärt från Wickey

Våningssängarna från Wickey ger sovmöjligheter för två äventyrare och är samtidigt ett äkta lekparadis. Med en våningssäng av massivt trä kan syskon dela barnrum och ändå ha sitt alldeles egna sovutrymme. Både den nedre och den övre delen av barnsängen har underbara detaljer som varje barn gillar och fascineras av. I vår online-butik hittar du olika varianter av våningssängar av obehandlat trä. Om du väljer en våningssäng där båda sängarna är staplade direkt på varandra har du valt en mycket platsbesparande variant. Dock erbjuder de andra modellerna ett riktigt klätterparadis. Oavsett om det gäller en barnsäng med rutschkana, stege eller tak - det finns något för varje familj. Vårt löfte: Oavsett vilken variant du väljer kommer dina barn att njuta av att leka tillsammans i äventyrssängen innan de drar sig tillbaka till sin nya tillflyktsort på kvällen, trötta men glada.

Köpa tillbehör till våningssängar online

Våra lekfulla sängtillbehör hjälper till att skapa en alldeles särskild fantasivärld i barnrummet. Wickeys barnsängar med eller utan rutschkana förvandlar barnens drömmar till verklighet! Varje barn bör uppmuntras individuellt efter deras egna lekbehov. Vill ditt barn utforska djungeln på en safaritur? Montera då ratten på äventyrssängen. Syskonen föredrar när det är lite lugnare och tittar på de fascinerande djuren runt dem genom barn-teleskopet. Under tiden har dina vänner öppnat CrAzY-butiken för att sälja biljetter till safari-turerna till turisterna. På varje våningssäng från Wickey kan man installera en telefon så att kompisarna alltid kan nå säljaren. Dina barns fantasi och kreativitet känner inga gränser med en våningssäng av trä. På så sätt kan de fritt utveckla sin fantasi och få den nödvändiga vilan i slutet av dagen.

Montera våningssäng av trä själv

Att montera en våningssäng själv står på många familjers att-göra-listor. Men vad är det bästa sättet att starta projektet ”säng i barnrummet”? Våra Wickey leksängar kan monteras snabbt och enkelt. Tillsammans med familjen kan du skapa ditt eget mästerverk åt dina barn. Varje högkvalitativ träsäng 200x90 cm levereras med detaljerade och lättförståeliga monteringsanvisningar som du kan använda som en guide. Monteringen förklaras tydligt steg för steg. För att våningssängen för dina små hjältar ska stå säkert i ditt barnrum använder vi massiva balkar på 58x58 mm, massiva träskivor på 18x120 mm och en 18 mm tjock ribbotten. Du kan också montera alla våra barnsängar spegelvänt. Om du vill förändra ditt barnrum över tid kan barnsängen byggas om utan problem. När våningssängen med rutschkanan väl är monterad i barnrummet kan de små upptäcktsresande utforska fantastiska världar.

Vårt tips: Kolla igenom vårt urval av unika leksängar hos Wickey idag, upptäck vår madrass eller låt dig inspireras av våra unika lekställningar! Precis som våra sängar är lekutrustningen lätt att montera med detaljerade instruktioner.