Spara på vår SPRING SALE

Lekställningar för offentliga lekplatser

Planerar du att bygga lekplatser för bostadsområden eller vill du förse en förskola med lekutrustning? Hos Wickey hittar du ett stort urval av lekställningar för offentliga lekplatser. Lekutrustningen i vår professionella serie PRO Magic och GIANT säkerställer mycket lekglädje och erbjuder en lösning för alla behov. När vi designar och tillverkar vår lekutrustning fokuserar vi på säkerhet, hållbarhet och professionalism. Alla Wickey PRO-lekställningar har därför utvecklats i enlighet med EN 1176. På detta sätt läggs den första byggstenen till det som kommer att förvandla din offentliga lekplats, oavsett om det är skola, förskola, sportklubb, bostadsområde eller camping, till en spännande äventyrsvärld för barn. Lekställningar för privat bruk köper du naturligtvis också i vår Wickey-webbshop.

Stort urval av lekredskap för offentliga platser

Välj från ett omfattande utbud av kommersiell lekutrustning i vår butik och kombinera modulära tillbehör med varandra. En lekställning för offentligt bruk, med en rutschkana och klättervägg, är perfekt för alla åldersgrupper. En stor klätterställning på lekplatsen lockar också alla barn till lek. Wickey lekställning med gunga, sandlåda och vågig rutschkana är speciellt populär. Om du vill gunga högt med gungan är ett av våra EN 1176-certifierade lektorn med gungpåbyggnad det perfekta valet för dig. Naturligtvis kan din klätterställning av trä också byggas ut vid ett senare tillfälle med lämpliga tillbehör. Vill du lägga till en fantastisk barngunga till din offentliga lekplats? Då är våra kompisgungor ett bra val.

Kolla runt: här finns något för små och stora ytor, för en mängd olika temaområden och budgetar. Det spelar ingen roll om det är ett lektorn för förskola eller en gunga för det offentliga området.

Offentliga klätterställningar erbjuder högsta kvalitet

Med Wickeys kvalitetslöfte får du bjälkar av massivt trä och säkra förankringar. Klätterställningar från Wickey är därför ytterst väderbeständiga. Dessutom är lekredskapen säkra och stadiga - även vid flitig användning. Vi underlättar monteringen av lekställningen med de utförliga och lättförståeliga monteringsanvisningarna. Du kan dra nytta av vårt tryckimpregnerade trä och de pulverlackerade ankarna i metall och rostfritt stål under många år framöver. Detta eftersom dessa är speciellt utformade för utomhusbruk och naturligtvis certifierade enligt DIN EN 1176. Den kommersiella lekplatsutrustningen har högkvalitativa och stabila HDPE-paneler i egen tillverkning. Detta avrundar den personliga designen av din nya offentliga lekställning av trä och gör leken ännu roligare på din offentliga lekplats.

Offentliga lekplatsredskap, påbyggnader och tillbehör

Hos oss kan du för övrigt också köpa offentliga lekplatstillbehör. Beroende på storleken på ditt lekområde och lektornets modell behöver du ankare för att säkra den offentliga lekutrustningen. Klättergrepp i olika former tränar både skicklighet och muskelstyrka. För ännu mer lekglädje på äventyrslekplatsen beställer du färgglada vippgungor. Dessa passar speciellt för yngre barn. Äldre barn har jättekul på linbanan. Ta en titt på hela sortimentet och låt våra säljexperter ge dig råd.

Wickey - Offentliga lekställningar samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,74 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right