Rutschkanor för den offentliga lekplatsen

Att åka nerför rutschkanan i rasande fart och känna vinden i håret, det är jättekul för både stora och små! Därför bör man absolut ha en rutschkana på alla offentliga lekplatser! Oavsett om du vill ha en rutschkana till din förskola, campingplats eller ditt hotell - du hittar ett stort urval i Wickeys webbshop. Våra modeller finns i olika längder, så att de passar som påbyggnad för olika lekställningar. Du kan välja mellan modeller tillverkade av robust rostfritt stål eller högkvalitativ HDPE-plast. Välj också en rutschkana i den färg som bäst matchar tillbehören på ditt lektorn och som passar de andra lekredskapen. Om du vill köpa en rutschkana för lekredskap med en plattformshöjd på 90, 120 eller 150 cm kan du vara säker på att du hittar den här.

Barnrutschkanor enligt EN 1176

För att garantera ren Wickey-glädje inte bara hemma utan även på offentliga platser erbjuder vi certifierade barnrutschkanor för offentligt bruk. Alla våra offentliga påbyggnadsrutschkanor som är tillverkade av färgglad HDPE eller rostfritt stål har testats och certifierats enligt EU-standarderna EN 1176-1 och EN 1176-3. Därför är de optimalt utformade för frekvent användning och garanterar högsta säkerhet för att lek på rutschkanan på lekplatsen. Om du redan äger en offentlig lekställning från Wickey kan du enkelt bygga ut den med passande rutschkana. Vare sig det gäller förskolebarn eller skolbarn; tack vare olika storlekar passar rutschkanorna till alla vanliga plattformshöjder. Du kan välja passande material och en färg efter önskemål. Det spelar ingen roll om det är en vågig rutschkana eller en klassisk barnrutschkana gjord av rostfritt stål: Med det här nya lekredskapet kommer du säkert att locka många barn och ge dem möjlighet till roliga lekar på rutschkanan på din skolgård, campingplats eller restaurangområde.

Lekredskap med rutschkana för offentliga platser

Hos Wickey finns det inte bara tilläggskanor med EN 1176-certifikat. Om du vill köpa en kombination av lekställning med  rutschkana för en förskola offentlig lekplats eller skola, har du kommit till rätt plats. I vår onlinebutik hittar du många färgglada modeller och du kan köpa din nya lekställning med rutschkana från tillverkaren. Detta gör din lekplats till en absolut höjdpunkt och gör det möjligt för barnen att njuta av äventyrlig lek och lekglädje på rutschkanan! Våra barnvänliga modeller är perfekta om du vill bygga en lekplats med en rutschkana för en förskola, park eller campingplats. Dessutom kan barnen testa och förbättra sina motoriska färdigheter genom att klättra, dingla och gunga. Var och en av våra PRO-lekställningar är naturligtvis också designade i enlighet med EN 1176. På så sätt kan du designa din offentliga lekplats enligt dina idéer och göra den till en spännande äventyrsvärld för barn.

Barnrutschkanor är lätta att montera

Om du också anser att en rutschkana bör finnas på din lekplats kan du enkelt beställa en från Wickey-butiken. Våra barnrutschkanor kan enkelt fästas på våra lekredskaps plattformar. Enkla och begripliga monteringsanvisningar ingår i leveransen så att den nya rutschkanan snabbt kan komplettera din lekutrustning. Alla rutschkanor är reptåliga, extremt väderbeständiga och skyddade mot vandalism och därmed perfekta för utomhusbruk. Det betyder att de små kan ha mycket kul när de susar nerför rutschkanan på förskolan, i skolan eller i parken. Dessutom erbjuder Wickey andra fantastiska lekredskap som är designade enligt EN 1176. I vår onlinebutik hittar du offentliga barngungor och offentliga lekställningar, samt vippgungor och tillbehör som är godkända för offentligt bruk. Bläddra bara i vår kategori "PRO", som inkluderar all lekutrustning för det offentliga området och bli inspirerad av Wickey-produkter.

Wickey - Offentliga rutschkanor samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,8 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right