Wickey lekplatstillbehör designade enligt EN 1176

Förutom lekställningarna som har utvecklats i enlighet med EN 1176 kan du också köpa lämpliga lekplatstillbehör till låga priser från Wickey. För så snart din lekställning med tillhörande tillbehör finns på offentliga platser, till exempel förskola, skola eller på en offentlig lekplats, behöver både lekutrustningen och tillbehören ett certifikat enligt EN 1176. Detta säkerställer att barn säkert och utan bekymmer kan uppleva sina äventyr på lekplatsen. Därför har vi på Wickey också de perfekta offentliga tillbehören för att matcha dina lekställningar som används på offentliga platser. Oavsett om det gäller säkra markankare eller kreativa lekställningstillbehör - Wickey har allt du behöver för din offentliga lekplats. Om du vill anpassa din lekplats är det ofta tillräckligt med små detaljer, till exempel en talja för lekplatsen. Vårt stora utbud av lekplatstillbehör erbjuder därför gott om utrymme för kreativitet för att skapa en helt ny värld av lek och äventyr för de små. Inget i övrigt att önska, med andra ord!

Offentliga gungkrokar och markfästen

Vill du montera en gunga på din offentliga lekplats eller sätta fast en rutschkana på ett säkert sätt? Då är tillbehör till lekredskap från Wickey precis rätt val. Förutom färgglada och lekfulla tillbehör hittar du också funktionella tillbehör till din lekställning, gunga eller andra lekredskap i vår onlinebutik. Till exempel, handtag av metall eller ankare säkerställer nödvändig säkerhet på lekplatsen. För gungmonteringen kan vi rekommendera matchande gungkrokar, som finns i både galvaniserat och rostfritt stål. Vi har också rätt gungkrokar för kompisgungan i vårt sortiment, så att även de små kan gunga säkert och ha mycket skoj. Du kan säkra din rutschkana med ett markankare för offentliga rutschkanor, så att ingenting står i vägen för roliga lekar. Att leka, klättra och hoppa hör helt enkelt till på en lekplats. Och för att alla barn ska landa mjukt på fötterna rekommenderar vi varmt de mjuka fallskyddsmattorna för lekredskap.

Tillbehör till barnlekplats för alla åldrar

Vill du köpa tillbehör till lekplatsen för att höja värdet på dina lekredskap? Då hittar du passande komponenter hos oss, med vilka du kan skapa en personlig offentlig lekplats. Tillbehörstaljan kan till exempel bli nästa attraktion på din lekplats och stimulera barnens kreativitet. Små prinsessor kan transportera sina nallar upp till slottet eller modiga riddare kan hissa upp sand för att förstärka slottsmuren. Eller så kan du installera ett talrör på lekplatsen så att barnen kan skicka roliga meddelanden till varandra. Handtag och klättergrepp säkerställer bra grepp och fallskyddsmattor garanterar en fjädrande landning. Bygg ut det roliga med till exempel en linbana på lekplatsen.

Wickey - Offentliga lekplatstillbehör samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,8 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right