Spara på vår SPRING SALE

Wickey vippgungor för offentliga lekplatser

Arbetar du med planeringen av offentliga lekplatser för hotell, parker eller campingplatser? Kolla då in vippgungorna för offentliga lekplatser i Wickey-onlinebutiken. Här hittar du passande lekplatsutrustning för stora och små ytor liksom för olika temaområden. Oavsett om du vill ha en mångsidig lekställning eller ett mindre lekredskap, till exempel en vippgunga för utomhusbruk: här finns ett stort urval av lekutrustning för offentliga platser.

Om du endast har en liten yta till förfogande för din lekplats bör lekplatsutrustningen definitivt ha en vippgunga. Den funkar utmärkt för att locka barn till kreativ lek. För med sin färgstarka och fantasifulla design gör våra vippdjur lekplatsen till ett äventyrslandskap för barn. Hos Wickey hittar du fantastiska erbjudanden för en  barnvippgunga för utomhusbruk i en rolig djurform. Tack vare  de detaljerade och lättförståeliga monteringsanvisningarna är monteringen av vippgungan på lekplatsen  lätt att genomföra. Färgglada paneler av robust HDPE-plast ger vippdjuren  inte bara ett snyggt utseende utan gör dem också särskilt robusta,  till skillnad från en barnvippgunga av trä. De håller därför för väder och vind och möjliggör massor av rolig lekglädje på skolgården, en campingplats eller i parken.  

Vippdjur utvecklade enligt EN 1176

Professionalism, hållbarhet och säkerhet är de högsta prioriteringarna för våra  vippdjur  och annan lekutrustning. För att barn ska kunna använda ett offentligt vippdjur på lekplatsen utan bekymmer utvecklar vi dem i enlighet med EN 1176-specifikationerna. Oavsett om du använder vippdjur för offentliga platseri ditt grannskap eller på lekplatsen på ditt hotell -på detta sätt kan barn säkert och bekymmerslöst uppleva sina egna äventyr.

Materialet i våra vippdjur bidrar också till säkerheten på barnens lekplats. Tack vare robusta och väderbeständiga material som HDPE-plast eller varmförzinkat stål är offentliga vippgungor vandalismsäkra. De många olika modellerna gör att du kan designa din lekplats som du vill ha den. Allt du behöver göra är att bestämma vilken typ av fjädermontering (bottenplatta för skruvning eller betongankare för betonghärdning) och den nya  vippgungan  blir det populäraste lekredskapet på din lekplats!

Lekplats vippdjur i flera former & färger

Om du funderar på att köpa en  prisvärd vippgunga så hittar du säkert något för alla barn hos Wickey. Vårt vippgunga Häst passar perfekt för små cowboys som rider in i solnedgången eller vill tävla i en hästkapplöpning. För äventyrliga racerförare rekommenderar vi naturligtvis vippgunga Bil eller Skoter. Med modellen Val och vippgungan Skoter täcker vi även undervattenvärlden - perfekt för små havsutforskare. Snabbt och enkelt monteras vippdjuren på lekplatsen och lockar barnen till vilda lekar. På så sätt kan de små låta fantasin flöda fritt och få med vippdjuren i den äventyrliga leken.

Barnvippgungor för lekplatser i högsta kvalitet

För att barnvippgungorna ska kunna användas utomhus under lång tid och se till att besökarna till lekplatsen har kul använder Wickey särskilt väderbeständiga material. Istället för att tillverka hela vippgungan av trä används istället massiv HDPE-plast. Därför klarar lekredskapen både väder och vind och är dessutom vandalismsäkra. Våra handtag och fotstöd har halksäkra profiler för att säkerställa ett säkert grepp även när leken blir lite vildare. Sist men inte minst har vippdjuren härliga färger som gör varje besökare på lekplatsen på gott humör! I Wickeys webbshop kan du enkelt beställa och köpa den vippgunga du vill ha. Naturligtvis erbjuder Wickey också många andra lekredskap för offentliga platser, till exempel EN 1176-certifierade lekställningar tillverkade av trä eller offentliga rutschkanor och gungor. De finns en massa olika varianter - det finns något för alla!

Wickey - Offentliga vippgungor samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,74 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right