Summer Sale! Spara upp till 35% – förlängd till och med 03.07.2022! Slå till idag

Laddar...

Sängtillbehör

Skapa egen barnsäng

När du har hittat den perfekta leksängen för dina barn kan du bygga på saker med våra unika tillbehör. De många små detaljerna stimulerar dina barns fantasi. De färgglada extra-sakerna garanterar mer lekglädje i alla äventyrliga temavärldar. Skapa ett personligt sov- och lekparadis för dina barn, oavsett om det är en enkelsäng, loftbädd eller våningssäng

Sängar tillbehör för mycket lekglädje

En fartygsratt för matroser på öppet hav, ett barnteleskop för upptäcktsresande på safari-turer eller en siren för modiga insatser av brandkår och polis. Rätt tillbehör finns för alla barn i Wickeys webbshop; välj dem efter dina barns individuella lekbehov. För att stärka dina äventyrares motoriska färdigheter erbjuder vi färgglada klättergrepp. Dessa kan enkelt monteras på såväl de spännande lekställningarna som våra barnsängar. Du kan också lägga till våra plasthandtag till din äventyrssäng så att dina barn kan tumla runt och klättra säkert på sängen.

Sängtillbehöret har testats av våra sängexperter och är särskilt utvalda för Wickey-barnsängar från CrAzY-serien.

Vårt tips: Beställ vår Wickey Actiondreamer-madrass online, den passar perfekt till alla våra leksängar. Tack vare den höga punktelasticiteten stöder madrassen dina barns ryggrad optimalt och garanterar god sömn. Kolla in vår kategori av barnsängar och låt dig inspireras av olika designalternativ.