Populära kategorier

Tyvärr finns det för närvarande inga sandlådor till salu.

Sandlådor för barn

En sandlåda från Wickey är den perfekta lekutrustningen för utemiljön och en källa till stor glädje för alla barn. De högkvalitativa träsandlådorna från Wickey monteras snabbt och enkelt en solig eftermiddag. Fyll på med sand och snart kan leken börja. Sandkakor, sandslott, hemliga gångar – sandlådan blir till en spännande fantasiverkstad och ditt barn är mästaren!

Låt dig övertygas av våra sandlådor från Wickey. Våra sandlådor i trä utmärker sig särskilt tack vare den solida kvaliteten och den robusta utformningen. En egen sandlåda gör det möjligt för dig att hålla uppsikt över barnen från köksfönstret även när de är ute och leker. Den ger också tillfällen då ni tillsammans kan baka sandkakor. Du kan enkelt täcka över din sandlåda eller helt enkelt välja en sandlåda med lock i Wickeys webbutik. Tack vare den breda sittkanten kan både barnen och du själv sitta bekvämt under den gemensamma leken. Dina barns vänner och grannbarnen kommer också att gilla sandlådan! Dessutom passar din sandlåda mycket bra ihop med ett av våra prisvärda lektorn. Här kan dina barn klättra, rutscha och gunga tillsammans med vänner.

Sandlådor av trä

Träsandlådorna från Wickey finns i flera olika storlekar. Storleken på sandlådan bestämmer du beroende på storleken på din trädgård eller antalet barn. För familjer med många barn eller som ofta har många på besök är det smart att välja en större modell. På så sätt får varje byggmästare tillräckligt med plats för sitt sandslott!

För att hålla sanden i sandlådan ren rekommenderar vi att köpa en sandlåda med lock. De mysiga bänkarna med ryggstöd viks helt enkelt in och omvandlas därigenom till ett gångjärnsförsett lock. Katter, fåglar och andra djur kan då inte göra sina behov i sanden och du slipper hålla på och rengöra lådan. Och med en trägunga bredvid sandlådan blir din trädgård en favoritplats bland barnen.

Tillbehör för sandlådan

Att bygga sandslott är riktigt roligt, men att leka tafatt och bara springa runt är minst lika roligt. För att dina barn säkert och utan blåmärken ska kunna leka i sandlådan från Wickey hittar du hörnskydd för sandlådor i vår butik. De gröna hörnskydden tillverkade i plast passar perfekt till alla hörn och säljs i praktiska 4-pack hos Wickey.

Ett förslag från oss: för ännu mer glädje vid lek utomhus har vi häftiga gungställningar i vårt sortiment. Gungställningen kan du designa enligt eget önskemål med häftiga gungsitsar från Wickey.

Wickey - Sandlådor samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,8 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right