Populära kategorier

Tyvärr finns det för närvarande inga sängar till salu.

Många olika barnsängar

I Wickeys webbutik hittar du lekutrustning för utomhusbruk och prisvärda barnsängar för alla smaker, med allt du kan önska dig. Barn växer snabbt och snart kan vagga och spjälsäng ersättas av en barnsäng. Barnsängen är och förblir barnrummets hjärta. Med den fantasifulla barnsängen från Wickey kommer ditt barn inte längre att se sängen som bara en sovplats, utan också som en plats där de kan uppleva många fantastiska äventyr.

Med hjälp av de detaljerade monteringsanvisningarna och det högkvalitativa träet kan du mycket enkelt själv montera sängen. Vare sig du är ute efter en enkelsäng, en loftsäng eller en våningssäng erbjuder Wickey ett stort utbud av individuella sängar. Välj från olika modeller och teman, som t.ex. racer-, brandkårs- eller prinsessängar. Med sängar från Wickey kan du inreda barnrummet enligt ditt och dina barns önskemål!

Loftsängar och våningssängar

Särskilt i mindre rum är loftsängar mycket praktiska eftersom de tar mindre plats och ger ditt barn mer utrymme att leka på. Loftsängar från Wickey gör sov- och lekplatsen till en enhet: medan det byggs fantastiska grottor under sängen vilar de yngre på den övre våningen. Och när man kan börja morgonen med att svischa nerför rutschkanan på loftsängen blir det riktigt roligt att stiga upp!

För familjer med fler barn är våningssängarna från Wickey mycket lämpliga. I våningssängarna från Wickey i barnrummet sover syskon mycket bra tillsammans. Tillsammans drömmer de vackra drömmar och tack vare de spännande detaljerna och den förfinade designen blir våningssängen snabbt en favorit bland syskonen. Tillsammans med dina barn kan du skapa en unik hög kvalitet på våra barnsängar. Beställ våra våningssängar med madrass bekvämt och utnyttja de förmånliga priserna i Wickeys webbutik. Du hittar ett stort urval av barnsängar, lektorn, sandlådor och tillbehör som kommer att få ditt barns hjärta att bulta hårdare.

Visste du att våra barnsängar från Wickey kan monteras spegelvänt och byggas upp i olika varianter? Detta är särskilt praktiskt när du ska möblera om eller flytta!

Wickey - Barnsängar samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,8 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right