Spara på vår PINGST SALE

Populära kategorier

Fallskyddsmattor & ankare för privata och offentliga lekplatser

Dina barn säkerhet har högsta prioritet hos Wickey. Att förankra din lekställning eller gunga på rätt sätt är därför viktigt och nödvändigt. Ett lektorn är bara stabilt och säkert med rätt fäste. Vi rekommenderar därför att du säkrar ditt lektorn med säkerhetsankare. I Wickey onlinebutik hittar du lämpliga ankare för alla typer av lekställningar och gungor. Du kan också beställa fallskyddsplattor eller fallskyddsmattor för privata och offentliga lekplatser.

Ankare - säker montering av lekställningen

Beställ ankare för gungor, lekställningar, räckstänger och klätterväggar för montering av dina lekredskap, direkt från Wickey. Du kan välja mellan klassiska jordankare, vinkelankare och markankare. Vilka säkerhetsankare som är lämpliga för dina lekredskap beror på både vilken typ av stolpe du har och markens beskaffenhet i din trädgård.

Den mest populära modellen hos Wickey är vinkelankaret, även känt som stolpankare. Dessa varmförzinkade H-ankare för betonggjutning är särskilt stabila. De är lämpliga för alla lekställningar, gungor och klätterställningar med integrerad sandlåda eller för ett hus på styltor. Ankarna är monterade på insidan av trästolparna. Dessa extremt väderbeständiga vinkelankare kan användas för olika stolpstorlekar.

Tips: När du monterar din lekställning eller gungställning, se till att markankarna och vinkelankarna gjuts ner i marken i betong. Betongen behöver lite tid för att torka och bli helt belastbar.

Markankarna med skruvar är mycket enkla att montera och är idealiska för lutande stegar och klätterväggar. Monteringen sker snabbt: skruva bara ner den i marken vid den angivna punkten, fäst den på stolpen och förankringen är monterad och klar.

Jordankaret Safety, som gjuts ner i betong i trädgården, är mycket lämplig för att fästa din lekställning. Framför allt kan lutande balkar på gungställningen enkelt fästas med säkerhetsankarna. Tack vare fästet på insidan av stolpen är ankaret inte synligt från utsidan. Den speciella konstruktionen och de varmförzinkade skarvjärnen säkerställer stabil fastsättning i alla riktningar. Klicka på de enskilda ankarna och läs mer.

En ytterligare variant för att fästa ett lekställning eller en gunga är stolphylsan, slaghylsan eller helt enkelt markhylsan.

Mjuk landning på fallskyddsmattorna

Ditt barn upplever de största äventyren med Wickey-lekredskap. Vi rekommenderar att du använder fallskyddsmattor så att dina barn säkert kan klättra upp i lektornet, uppifrån och ner, och svinga sig högt upp på gungan. Detta håller skaderisken så låg som möjligt. Lägg ut gummimattor för lekplatser runt lekområdet för gungor, rutschkanor och klätterväggar. Fallskyddsmattorna finns i olika färger och tjocklekar.

Du väljer ett lekställning av trä med rätt plattformshöjd för dina barn. Våra lektorn finns från 90 till 210 cm. Utgå från dina barns ålder och behov samt villkoren för din trädgård. Du kan välja mellan tjocklekarna 2,5 cm och 4,5 cm för fallskyddsmattorna. I Wickey online-butik hittar du också gummimattor med fäststift som förhindrar att mattorna glider.

Certifierade ankare och fallskyddsmattor för offentliga lekplatser

Framför allt måste offentliga lekplatser tåla särskilt intensiv användning och ett stort antal barn. En bra och fast förankring är viktigt här. Vinkelankarna för våra offentliga klätterställen i GIANT-serien är varmförzinkade och extra stora. Fallskyddsmattor ger extra skydd för barn. I Wickey-webbshopen hittar du fallskyddsmattor för din lekplats. Alla barn klättrar, gungar och gymnastiserar säkert på lekredskap från Wickey!

Wickey - Fallskydd och ankare samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,77 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right