• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Populära kategorier

Räckstång - gymnastik i trädgården

Barnen älskar att göra gymnastik på räckstången i trädgården. De övar fascinerande konststycken och hisnande överslag med vänner och barnen i grannskapet. Barnaögon som strålar och glada skratt när barnen leker på Wickey-lekredskap. På räcket kan dina barn öva rörlighet, uthållighet och skicklighet i den friska luften. Häng benen i räcket och dingla upp och ner. Man ser trädgården ur ett helt nytt perspektiv. Att använda en räckstång för inomhusbruk är naturligtvis också möjligt, men utomhus är det dubbelt så roligt.

Räck för barn

Räck för barn finns i olika versioner i Wickey online-butik. Wickey gymnastikstänger av röd pulverlackerad metall finns online i längderna 90 cm och 125 cm och har en diameter på 33 mm. På dubbelräcket kan båda syskonen göra gymnastik i trädgården samtidigt. Wickey räckstänger kan beställas individuellt och som räckstång med en eller två trästolpar. Om du redan är den stolta ägaren till en Wickey-lekställning är räckstången för barn med bara en stolpe idealisk som en förlängning. Gungan med en räckstång är särskilt populär. Om du vill köpa räckstången och placera den fristående i trädgården är klätterstången av metall med två trästolpar perfekt. De högkvalitativa stolparna är särskilt hållbara tack vare tryckimpregnerat trä.

Räckstång tillverkad av rostfritt stål och brandstång

Om du själv vill bygga ett räck i trädgården kan du använda gymnastikstången i rostfritt stål. Du bestämmer i vilken höjd stången ska fästas. Den 90 cm räckstången förvandlar varje klätterställning till ett klätterparadis som erbjuder alla äventyrare spännande gymnastikmöjligheter. Brandstången av metall gör att man kan bygga ut lekställningen ännu mer. Välj mellan en böjd eller rak version. Med denna brandstång blir varje barn omedelbart den coolaste brandbekämparen i spektakulära insatser.

Säkerhet på barn-räcket

För att dina barn ska kunna göra gymnastik på räcket utan att oroa sig, rekommenderar vi att du täcker golvet med fallskyddsmattor. Säkerhetsmattan av gummi med ett isolerande skydd ger det nödvändiga skyddet när du tränar på räcket i trädgården. Dessutom ska stolparna fästas i marken med ankare och gjutas i betong. Detta garanterar optimal stabilitet och mycket lekglädje. Barnen kan utveckla sin klättringsförmåga på den privata lekplatsen på klätterväggen eller på klätternätet.

Vårt tips: ta en titt på våra lekstugor för barn. Efter att ha lekt på räckstången kan de små koppla av med sina vänner i den mysiga lekstugan och berätta hemliga historier. Du kan också hitta billiga lekstugor och kreativa tillbehör till lektorn hos FATMOOSE!

Wickey - Räck & gymnastikstång samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,64 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right