• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Populära kategorier

Klätterkul i din egen trädgård

Med Wickeys klätterställningar blir små äventyrare modiga bergsklättrare. En klättervägg eller ett klätternät är den perfekta kombinationen av lek, nöje och träning och gör din trädgård till en idrottsplats för barn. Barnen kan enkelt träna sin motorik och skicklighet när de klättrar i trädgården. Ibland förbättrar de sin taktik och slår sina personliga rekord i klättring. Ett klätternät med ställning är perfekt för att utvidga lekställningen. Lekglädjen kan därmed utvidgas och byggas ut efter dina önskemål.

Enkel montering för säker klättring

Livliga och aktiva barn älskar att klättra. Wickeys klätterväggar och klätternät är därför ett bra och framför allt säkert alternativ för att stödja och uppmuntra dina barns aktivitet. Klätterställningar  från Wickey är utformade så att även oerfarna DIY-entusiaster enkelt kan byga upp och montera dem. Små klätterexperter behöver därför inte vänta för länge innan de kan börja klättra. Wickey använder tryckimpregnerat trä för alla utomhuslekredskap. Impregneringen gör träet lämpligt för permanent utomhusbruk och är extremt väderbeständigt. Produkternas livslängd garanterar åratal av lekglädje!

Kombinera tillbehör för lektorn

En klättervägg för barn eller ett klätternät från Wickey kan enkelt kombineras med annan lekutrustning och utvidgas. Öka den sportiga variationen i din trädgård med ett lektorn eller en klätterställning från Wickey och till exempel, utöka din lekställning med ett påbyggt klätternät. Trädgården hemma blir snabbt ett äventyrsparadis för de små. Med lämpliga tillbehör från vår onlinebutik kan du skapa din egen personliga klätterpark som barnen garatnerat kommer att älska. Genom att montera klättergrepp på en klättervägg kan svårighetsgraden bestämmas individuellt. Montera till exempel färre klätterstenar i mindre storlek för att utmana erfarna klättrare. Låt dig inspireras av våra fantastiska expansions- och kombinationsalternativ och skapa ett vackert äventyrsparadis för dina barn. Oavsett om det gäller klätter-apor eller toppidrottare har barnlekredskapen från Wickey en speciell lekupplevelse för alla!

Wickey - Klätternät & klättervägg samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,71 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right