• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Populära kategorier

Klätterställning med rutschkana och gunga

En klätterställning med rutschkana och gunga i din egen trädgård - det får barnens hjärtan att slå högre! En Wickey klätterställning eller ett klättertorn erbjuder många olika möjligheter att leka och träna motoriska färdigheter. Liksom dina barns preferenser är varierade är också vårt urval av klätterutrustning för trädgården. Till skillnad från klätterställningar av metall kan klätterställningar av trä utformas och utökas enligt dina önskemål. Spelmöjligheterna kan till exempel utökas med extra klätterstenar eller en ribbstång. I vår onlinebutik hittar du garanterat det klättertorn som passar dig, dina barn och din trädgård bäst.

Hållbara klätterställningar av trä av högsta kvalitet

Det speciella med våra klätterställningar av trä är de många olika funktionerna som klättertornen erbjuder. Klätternät, klätterväggar, repstegar och mycket annat ingår i leveransen och gör spelupplevelsen komplett. Från kompakta modeller till klätterställningar med gunga finns det rätt lekutrustning för varje trädgård och budget. För oss är säkerheten för dina barn framförallt. Precis som alla våra utomhusprodukter är våra klätterställningar för barn tillverkade av tryckimpregnerat trä och klarar vind och väder. De stabila stolparna och balkarna står emot även vid hög belastning, så nästa barnkalas med en klätterställning från Wickey blir garanterat en fullträff! Särskilt klättring i träd innebär många risker, därför är ett barnklättertorn det bästa valet om du vill stödja och främja barnens sportintresse.

Stort utbud av klätterställningar för trädgården

Vare sig det är en klätterställning med rutschkana eller en gungbräda, uppskattar vi på Wickey våra kunders individuella önskemål. Därför utvecklar vi våra produkter så att de kan utökas efter behov och kombineras med andra utomhusleksaker. En klätterställning i kombination med en gungställning är till exempel ett utmärkt sätt att skapa din egen lekplats. Låt dig inspireras av våra kreativa lekideer och upptäck våra innovativa klättertorn med plattformshöjder på 120 cm och 150 cm. Barn i alla åldrar får full valuta för pengarna med våra klätterställningar för trädgården, eftersom många hinder kräver skicklighet och kunskap. Om du vill köpa en klätterställning är Wickey det rätta valet. Våra högkvalitativa lekutrustningar kommer att följa dina barn under många år och ge dem stor glädje. Förutom lek och skoj vill vi med våra produkter också främja skicklighet och motorik och väcka idrottskanonen i varje barn!

Wickey - Klätterställningar samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,6 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right