• Tillverkning i Tyskland
 • 10 års garanti¹
 • Från 475 kr gratis leverans*
 • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Populära kategorier

Gunga av trä

En egen gunga i trädgården – så uppfylls en av dina barns drömmar. Ditt barn kommer att få mycket glädje av en trägunga från Wickey. Vare sig de gungar med syskon eller vänner är en barngunga en stor källa till glädje för barn i alla åldrar, och en utmärkt möjlighet att kunna ha kul ute i trädgården.

Gungställningar

Det bästa med en gungställning från Wickey är möjligheten att bygga på den och att designa den enligt eget önskemål. Tack vare olika påbyggnadsmöjligheter kan barnen ha roligt med barngungan från Wickey i många år framöver. En babygunga kan enkelt bytas ut mot en gungsits för barn från 3 år. När barnen sen blir större och modigare kan gungan byggas ut med t.ex. romerska ringar. Naturligtvis kan även fler än två barn gunga tillsammans: med en stor kompisgunga eller en trevlig pargunga kan också syskon eller grannbarn gunga samtidigt.

En gungställning av trä ser inte bara vacker och naturlig ut, utan erbjuder också tack vare de robusta balkarna den nödvändiga säkerheten. Med hjälp av ankaret, som du förankrar i betong i marken, garanteras stabiliteten även vid intensivt gungande. Det tryckimpregnerade träet behöver inte behandlas. Balkarna är stabila och står säkert emot alla väderförhållanden och alla barnkalas. Tack vare den enkla monteringsanvisningen kan gungställningen snabbt monteras upp. Därtill väljer du en passande gungsits, som enkelt sätts fast med gungupphängningarna. Snart är det bara att börja gunga!

Gungmodeller

Valet av gungställning beror på hur mycket plats du har i din trädgård. Trädgårdsgungan Aero Star är så kompakt att den passar även i små trädgårdar. Om det finns mycket plats kan du slå på stort och direkt köpa en gunga med rutschkana: Gungställningen Wickey Smart Swift imponerar på barnen med en pargunga, vågrutschkana och klätterstege. Letar du efter en klassisk gungställning? Då finns t.ex. trägungan Wickey SkyBob, som du kan få i två olika storlekar.

Komplettera gungan från Wickey

En gunga från Wickey i trädgården kan glädja dina barn i många år och utvecklas tillsammans med dem. Gungsitsen kan enkelt anpassas efter ålder, antal barn och de individuella familjebehoven. För de allra minsta finns justerbara babygungor bland gungtillbehören. Eftersom barn växer snabbt kan babygungan från Wickey enkelt anpassas efter storlek och färdigheter. För barn från 3 år kan en barngunga monteras. Här erbjuder Wickey ett stort antal förmånliga och högkvalitativa gungor: blir det ett klassiskt gungbräde, en kompisgunga, en däckgunga eller kanske en fantasifull hästgunga? Ska fler barn gunga tillsammans passar antingen en stor kompisgunga eller en gondolgunga, där två barn kan sitta mittemot varandra. Särskilt aktiva barn kommer att glädjas över en sportig påbyggnad. En av de båda gungorna kan mycket enkelt bytas ut mot en trapets eller romerska ringar av trä. Var kreativ och designa gungan själv enligt dina barns önskemål.

Visste du att i vår Wickey webbutik hittar du alltid det passande gungtillbehöret som garanterar säkerhet och gungnöje. Hit hör inte bara de mångsidiga gungsitsarna och gymnastiktillbehören, utan också ett stort urval av gungupphängningar, jordankare och fallskyddsmattor. En gungställning i trädgården kan enkelt byggas ut med en sandlåda, en rutschkana eller ett helt lektorn. Bygg en unik äventyrslekplats för dina barn och njut av deras strålande ögon och lyckliga skratt.

Wickey - Gunga samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,64 av 5 stjärnor.

FAQ

 • Vilken gunga är bäst för trädgården?

  Välj rätt gunga utifrån barnets ålder, ditt utrymme och din budget. Populära alternativ inkluderar enkla eller dubbla gungor, kompisgungor eller gungor med rutschkana eller klättervägg. Säkerhet och kvalitet är viktigt, så läs undersökningar och rekommendationer.

 • Hur monterar man en gunga?

  Här är några allmänna rekommendationer för hur man sätter upp en gunga: 1. Läs instruktionerna noggrant 2. Lägg ut alla levererade delar och kontrollera dem med hjälp av manualen 3. Börja bygga gungramen 4. Fäst gungsitsarna och gungtillbehören

 • Vad är en lämplig yta för en gunga?

  En lämplig yta ska dämpa ett fall så bra som möjligt. Detta kan vara gräs, sand, barkkompost eller en yta av fallskyddsmattor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right