• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Lektorn för barn i trädgården

Ett eget lektorn i trädgården är garanterat den bästa gåvan ditt barn någonsin kommer att få. Det spelar ingen roll om det är ett mysigt stylthus, en sportig klätterställning eller ett klassiskt lekställning med rutschkana och gunga, lika olika som barnens önskemål är, lika stort är utbudet av olika lektorn från Wickey.

När det är uppbyggt, kommer dina barn att ha kul på klätterställningen i många år. Lektornen som är tillverkade av massivt trä är särskilt robusta och tål både väder och vind. De kraftiga balkarna är speciellt bra när fler barn leker tillsammans, till exempel på ett födelsedagskalas. Vare sig barnen leker indianer, prinsessor eller vilda djur - ett lektorn med sandlåda från Wickey passar perfekt för varje lek. Barnens fantasi sätter inga gränser. Tack vare det stora utbudet av lektornstillbehör kan du vara riktigt kreativ: Bygg på och komplettera själv ditt lektorn från Wickey med gungor för barn i alla åldrar, gymnastikredskap och färggranna lektillbehör.

Högkvalitativa och prisvärda lektorn

Lektornen för barn från Wickey står för gränslös glädje och maximal säkerhet. Träbalkarna tillverkas av högkvalitativt förstklassigt trä. Ytterligare stabilitet garanterar de medföljande träskruvarna. Och skruvskydden passar exakt till skruvarna. Skydden för skruvarna garanterar dina barns säkerhet. Wickey garanterar högsta kvalitet: Tillverkningen av lektorn övervakas av fackmän, och innan leveransen görs en noggrann kvalitetskontroll.

Naturligtvis tänker vi också på miljön vid tillverkningen. För våra lektorn använder vi gran- och tallvirke från Öst- och Centraleuropa, som kommer från en hållbar skogsförvaltning. Tanalith E 3475 tryckimpregnering, som pressas in i träet med vatten, garanterar lång livslängd och hög motståndskraft. Det är därför inte nödvändigt att måla och lackera lektornet eller stylthuset.

Våra klättertorn finns i olika storlekar och prisklasser. Den som söker ett prisvärt lektorn, kommer särskilt att glädjas över våra många specialerbjudanden. Under hela året hittar du spännande rabatter i Wickeys webbutik. Fantastiska kampanjer och mer information hittar du också på våra sociala medier.

Stort utbud av lekställnung trä från Wickey

I Wickeys webbutik hittar du ett mycket stort utbud av fantastiska lektorn. För alla uteplatser, vare sig de är stora eller små, erbjuder Wickey fantastiska lekmöjligheter i trädgården för dina barn. Barnen kan ha det mysigt i ett stylthus eller i ett trädhus. Alla lektorn uppmuntrar barnens koordination och rörlighet. Wickeys lektorn med rutschkana eller gunga är lämpliga för barn från 3 år. Från våra mångsidiga lektorn med plattformshöjder från 90 cm upp till 120 cm kommer barnen med glädje att rutscha ner och använda barngungan så ofta som de kan. Busar och klättrar gör gärna de lite äldre barnen på lektornen med plattformshöjder från 150 cm upp till 210 cm. I stora trädgårdar kan du med Wickey Smart King bygga upp ett helt kungarike för dina barn. För påbyggnad och nya äventyr erbjuder Wickey ett stort utbud av fantastiska tillbehör. Du kan välja mellan allt från babygungor och kompisgunga, till sportiga påbyggnader som basketkorg och trapets. Wickey erbjuder gränslösa möjligheter att skapa en äventyrslekplats tack vare de talrika tillbehören!

Montera lektornet själv

Innan du väljer ditt drömstylthus eller -klättertorn och beställer ditt lektorn online, rekommenderar vi att du kontrollerar underlaget i din trädgård. Utgående från detta bestämmer du vilket jordankare du behöver för monteringen. Stabiliteten hos lekredskapet förbättras om ojämnheter i marken jämnas ut. För att garantera maximal stabilitet och säkerhet rekommenderar Wickey att lektornet eller klätterställningen förankras och att ankarna förankras i marken med betong. Att lägga ut mjuka fallskyddsmattor på marken ger ytterligare skydd. Så fort du har fått din beställning och innan du börjar monteringen, vänligen kontrollera att inget saknas i din beställning. Det är bäst att göra detta direkt efter att du fått leveransen. Om du fortfarande undrar över något kan du hitta alla svar angående våra träslag på våra Vanliga frågor-sidor. Att montera lektornet själv blir nu en kul grej för hela familjen!

Vårt tips: Även om monteringen av lektornet inte kräver någon professionell hantverkskunskap, rekommenderar vi att ni är två som gör det tillsammans. Fler lektorn med rutschkana hittar ni också hos FATMOOSE!

Wickey - Lekställningar med Bilt® App Instruktioner samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,64 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right