Spara på vår SPRING SALE

TOP 10

minus-circle plus-circle Ska jag fixa lekredskapet i marken?

Även om din lekutrustning verkar stabil och säker: För att garantera dina barns säkerhet rekommenderar vi att du förankrar varje lekutrustning i marken. Denna förankring ökar tornets eller gungans stabilitet! Alla ankare skruvas fast i lektornets stolpar och - beroende på vilken ankartyp du väljer - syns inte från utsidan. I allmänhet rekommenderar vi att du förankrar varje tornstolpe i marken. Stegar och klätterväggar ska också fästas med 2 ankare vardera. Mer information finns i respektive produktbeskrivning.

Tips: Våra vinkelankare är perfekta för alla torn.

minus-circle plus-circle Hur monterar man ramen och ankarna i betong?

Montera ankarna i betong och ramen på följande sätt:

  • Montera ramen och placera den på den slutliga platsen. Var uppmärksam på säkerhetsavstånden enligt monteringsanvisningen.
  • Märk ut området runt stolparna där basen ska ligga. Flytta ramen så att du lätt kan gräva alla hål. Observera Hålen ska vara ca 70 cm djupa och ca 30 cm i diameter.
  • Montera ankarna på insidan av stolparna.
  • Ställ nu tillbaka grundstrukturen i sin slutliga position.
  • Lekställningen måste stå plant. Använd stenar eller träkilar som hjälp.
  • Häll den färdigblandade betongen i hålen tills ca 60 cm av den är fylld. Se till att endast ankarna är täckta med betong och inte går upp över stolparna.
  • När betongen har torkat kan du fylla på med matjord.

Se till att stödstolparna på din lekplatsutrustning har kontakt med marken när de är ingjutna. Korrekt förankring är nödvändig för stabiliteten i din lekställning och hjälper till att undvika faror. Dessutom skyddar den dina skruvar från för tidig rost.

Betonggjutning

Ankarna

minus-circle plus-circle Behöver jag en byggritning för att sätta upp lekställningen?

En byggritning är inte nödvändig, eftersom lekredskapet först monteras i sin helhet och sedan gjuts i betong på sin slutliga plats. Se fråga 2 för mer information om att bygga ramen.

minus-circle plus-circle Är det nödvändigt att förborra hålen för skruvarna?

Efter att träet på din lekplatsutrustning har torkat rekommenderar vi att du förborrar hålen innan du skruvar i skruvarna. Detta minimerar risken för sprickbildning. Dessutom förhindrar detta att skruvarnas legering skadas och du undviker för tidig rost.

minus-circle plus-circle Var hittar jag monteringsanvisningarna till min Wickey-lekplatsutrustning?

Monteringsanvisningarna skickas till dig med din beställning i den medföljande skruvpåsen. Om de, mot förmodan, inte ingår kan du kontakta vår kundtjänst via [email protected] så skickar vi dem igen.

minus-circle plus-circle Kan lekredskapet sättas upp på ett annorlunda sätt än vad som beskrivs?

DIna lekande barns välbefinnande och deras säkerhet kommer alltid först för dig som förälder och även för oss. Av denna anledning rekommenderar vi att man bygger våra lekställningar enligt vår monteringsanvisning. Även om nästan alla våra lekställningar är konstruerade och designade på ett sådant sätt att de skulle kunna monteras spegelvänt, kan man undvika farliga situationer genom att man montera enligt monteringsanvisningen.

minus-circle plus-circle Vilket trä använder Wickey?

Det impregnerade Wickey-träet av tall eller gran kommer från naturlig och hållbar odling och står för särskilt lång livslängd på utomhusområden. Det gör att våra produkter står stadigt, vilket garanterar rolig och säkert lek.

minus-circle plus-circle Hur och när kan man nå er?

Du kan nå oss med hjälp av kontaktformuläret och traditionellt via telefon.

Du kan nå oss från måndag till fredag ​​mellan 09:00 och 16:00 på följande nummer: +46 (0) 101 992 503
Vi ber dig beakta våra telefontider.

Kundservice på engelska och tyska.

minus-circle plus-circle Kommer transportföraren att hjälpa mig att bära Wickey-lekplatsutrustningen till min tomt?

Leveransen är gratis till trottoarkanten - och sedan är det din tur.

minus-circle plus-circle Vad gör jag om jag vill returnera en vara?

Om de varor som ska returneras är speditionsvaror samordnar vi gemensamt med dig ett hämtningsdatum för speditionsfirman och tar hela kostnaden för returen.

Om paketen däremot är mindre ber vi dig att returnera dem själv till en pakettjänstleverantör som du väljer.

Tips: Välj alltid samma pakettjänstleverantör som var ansvarig för att leverera dina varor. Detta är vanligtvis det billigaste alternativet.

För en snabb och smidig process rekommenderar vi att du använder vårt returformulär. Detta förfarande är dock inte obligatoriskt.

Laddar...

Jämför Produkter

chevron-right