Spara upp till 35% - förlängd till och med 29.05.2022! Slå till idag

Hitta den perfekta lekställningen!

3 steg till din lekställning

Price
Price
Hur hög är din budget?
Next step (0)
Help Me Choose
Hur stor lekställning vill du ha?
Storlek S - (1,5-8 m²)
Storlek M - (8-15 m²)
Storlek L - (15-25 m²)
Storlek XL - (25-50 m²)
Next step (0)
Help Me Choose
Vad vill du absolut ha på din lekställning?
Med gunga
Utan gunga
Med rutschkana
Utan rutschkana
Kompisgungor
Sandlåda
Klättervägg
Klättertillbyggnad
Räck
Trätak
Presenningstak
Lekhus
Butik med markis
Vinglig hängbro
Massiv trappa med ledstång
Picknickbord
Load results (0)
0 upptäck matchande produkter
Laddar...

Rutschkanor

Rutschkanor för privat bruk och offentliga miljöer

Såväl yngre som äldre barn gillar att åka rutschkana! Klättra bara upp tillsammans med kompisarna eller favoritkramdjuret så kan rutschnöjet börja. I Wickeys webbutik kan du bygga på lektornet för barn med en färggrann rutschkana. Detta lektornstillbehör vill dina barn inte vara utan.

Rutschkanor för barn

Klättra upp på lektornet, rutscha nerför rutschkanan och gör ett mellanstopp i sandlådan innan allt börjar om från början igen. För barnens favoritlek erbjuder Wickey rutschkanor i olika längder som passar olika plattformshöjder på lektornet. För såväl en egen rutschkana i trädgården, liksom också för för rutschkanor för offentliga miljöer, kan du välja mellan olika modeller. Hitta en rutschkana i den färg som ditt barn gillar bäst och som passar bäst som tillbehör till ert klättertorn. Vare sig du vill bygga en gunga med rutschkana på egen hand eller redan är stolt ägare till ett lektorn från Wickey, hittar du garanterat den perfekta påbyggnadsrutschkanan för ditt barn i vår webbutik.

Rutschkanor för offentliga miljöer

Om du vill skaffa ett lektorn med rutschkana till en offentlig lekplats, en skola, en förskola eller campingplats har du hittat rätt. I Wickeys webbutik hittar du flera mycket fina rutschkanor för barn i många modeller, som kan byggas på din klätterställning. De färggranna HDPE-rutschkanorna och de särskilt robusta modellerna av rostfritt stål är certifierade för bruk i offentliga miljöer och är därmed perfekt lämpade för regelbunden användning.

Lek säkert på lekplatsen: alla våra påbyggnadsrutschkanor för offentliga miljöer är godkända och certifierade enligt EU-standarderna EN 1176-1 och EN 1176-3.