Spara på vår PINGST SALE

Populära kategorier

Rutschkanor för privat bruk och offentliga miljöer

Såväl yngre som äldre barn gillar att åka rutschkana! Klättra bara upp tillsammans med kompisarna eller favoritkramdjuret så kan rutschnöjet börja. I Wickeys webbutik kan du bygga på lektornet för barn med en färggrann rutschkana. Detta lektornstillbehör vill dina barn inte vara utan.

Rutschkanor för barn

Klättra upp på lektornet, rutscha nerför rutschkanan och gör ett mellanstopp i sandlådan innan allt börjar om från början igen. För barnens favoritlek erbjuder Wickey rutschkanor i olika längder som passar olika plattformshöjder på lektornet. För såväl en egen rutschkana i trädgården, liksom också för för rutschkanor för offentliga miljöer, kan du välja mellan olika modeller. Hitta en rutschkana i den färg som ditt barn gillar bäst och som passar bäst som tillbehör till ert klättertorn. Vare sig du vill bygga en gunga med rutschkana på egen hand eller redan är stolt ägare till ett lektorn från Wickey, hittar du garanterat den perfekta påbyggnadsrutschkanan för ditt barn i vår webbutik.

Rutschkanor för offentliga miljöer

Om du vill skaffa ett lektorn med rutschkana till en offentlig lekplats, en skola, en förskola eller campingplats har du hittat rätt. I Wickeys webbutik hittar du flera mycket fina rutschkanor för barn i många modeller, som kan byggas på din klätterställning. De färggranna HDPE-rutschkanorna och de särskilt robusta modellerna av rostfritt stål är certifierade för bruk i offentliga miljöer och är därmed perfekt lämpade för regelbunden användning.

Lek säkert på lekplatsen: alla våra påbyggnadsrutschkanor för offentliga miljöer är godkända och certifierade enligt EU-standarderna EN 1176-1 och EN 1176-3.

Wickey - Rutschkanor samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,77 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right