• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Lekställningar i Disney-stil

En egen Wickey lekställning i trädgården blir i unik Disney design den bästa presenten för ditt barn. Ett sportigt klätterställning med Disney-karaktärer, Musses Pigg lekstuga eller en klassisk Smed Spider-Man för barn – dina barn kan välja mellan olika modeller med sina favorithjältar, passande till deras favorit Disney-fanartiklar. Våra klätterställningar med sandlåda finns tillgängliga i olika storlekar och prisklasser. Den som vill köpa Disney-produkter har med våra exklusiva modeller valet mellan fyra äventyrliga världar. I vår Wickey Online Shop hittar du den perfekta lekställningen av Musse Pigg, Lejonkungen-produkter eller modeller av Frost och Spider-Man för barn. Välj dessutom mellan kompakta och stora lekställningar eller klätterställningar, beroende på behoven hos dina små Disney-fans och den tillgängliga platsen.

Klätterställningar och lekställningar i trä väcker hjältar till liv

Särskilt kvaliteten på vårt trä är mycket viktig för oss i våra produkter. Därför övervakas tillverkningen av klätterställningarna och lekställningarna i trä i Disney design professionellt. Dekorerade med vår högkvalitativa tryckta presenning, väcks favoritkaraktärerna till liv - oavsett om Musse Pigg för barn är den största hjälten eller Anna och Elsa från Frost. Så fort du har byggt upp lekställningen i Disney-stil, är dina barn försäkrade om många års lekglädje. Klätterställningarna består av impregnerat massivt trä, vilket gör dem särskilt robusta och möjliggör att de kan motstå alla väderförhållanden utomhus. De stabila balkarna möjliggör att flera barn kan leka samtidigt, vilket är idealiskt för barnkalas eller trädgårdsfester. Oavsett om barnen förtrollar trädgården med Elsas magi eller leker med sitt Spider-Man-leksak på klätterställningen – en Wickey lekställning med sandlåda passar perfekt in i varje lek. För att fästa lekställningen i trädgården finns olika alternativ som jordankare, markankare eller vinkelankare tillgängliga. Fallskyddsmattor i trädgården runt trälekställningen ger ytterligare säkerhet, särskilt vid klätterställningar med gunga eller rutschkana.

Hållbar lekglädje med trälekställningar från Wickey

Självklart tar vi hänsyn till miljön vid tillverkningen. Vi använder gran- och tallträ från Öst- och Centraleuropa för både våra större och mindre klätterställningar, som kommer från hållbart skogsbruk. Kesseldruckimprägnierung garanterar hållbarhet och belastningskapacitet genom att pressas in i träet med vatten. Därför är det inte nödvändigt att måla eller lacka lekstuga på styltor eller lekställningen i Disney-design.

Wickey - Disney samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,71 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right