• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Vippgungor & vippdjur

Wickey vippgunga & vippdjur är en idealisk plats för barn att glömma allt omkring sig och låta fantasin flöda fritt. Oavsett om det är en häst, motorcykel eller val, hos oss hittar du ett stort urval av vippdjur med olika teman. Våra barnvippgungor för trädgården inbjuder till att skratta, busa och drömma. De är också ett utmärkt tillskott till lekställning med rutschkana och gunga.

Vilken vippgunga är den rätta?

Vippgungorna Häst och Motorcykelär klassiska, funktionella barnvippgungor av trä. De är gjorda av massivt björkträ och kännetecknas särskilt av sin unika stabilitet. Alternativt kan du också hitta vippgungor gjorda av färgglad HDPE-plast hos Wickey. Små cowboys vaggar ut på prärien på sina häst-vippgungor. Äventyrliga pirater utforskar havets vidsträckta vidder på vippdjur och möter sälar och valar. Ett kreativt vippdjur i trädgården är en bra följeslagare genom barndomen..

Vippdjur för offentliga platser

De populära vippdjur är inte bara tillgängliga för privat bruk utan används också på offentliga lekplatser. Många av våra lekredskap är EN1176-testade och -certifierade. Vippdjuren kan användas för skolor, förskolor, klubbar och många andra områden. En gungbräda för offentliga lekplatser köper du helst från Wickey. Eftersom Wickey lekplatsutrustning är extremt väderbeständig och även motståndskraftig mot vandalism.

Bygg vippdjur - säkra och stabila

Vippdjuren kan moneras säkert och stabilt på olika sätt. Du har valet mellan en fjäder för att skruva på eller en fjäder för att gjuta i betong. Båda alternativen erbjuder tillräckligt med stöd och säkerhet för härlig lekglädje. Befintliga vippdjur för lekplatsen kan utvidgas till att omfatta handtag eller fotstöd, som du också hittar hos oss.

I vår webbshop har vi också ett stort urval av andra lekredskap för trädgården, som kan kompletteras med en vippgunga i trä. Här hittar du FATMOOSE-barnlekstställningar samt tilläggsmoduler för att förlänga befintliga lekställningar. Urvalet är stort!

Tips: Har du redan en Wickey-träleksak i din trädgård? Vi är alltid glada över att få bilder av dina vippgungor, lekställningar, gungställningar och sängar. Kolla in kundbilderna på vår hemsida!

Wickey - Vippgungor samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,64 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right