• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Populära kategorier

Med ett Wickey stolthus glädjer du barnen

Om du vill skapa stor glädje med ett stolthus för barn, är du helt rätt hos Wickey. Vare sig det är ett mysigt stolthus med sandlåda eller ett sportigt stolthus med gunga och rutschkana – här på Wickey värderar vi våra kunders individuella önskemål. För att ett stolthus i trädgården ska kunna anpassas till de små äventyrarnas behov, utvecklar vi våra lekredskap så att de enkelt kan utvidgas. När lekstugan på stolpar väl är uppförd, kan den enkelt kombineras med andra trädgårdsleksaker. Ett DIY-projekt med stolthus garanterar säkerligen mycket skoj för familjen. Anpassat efter barnens preferenser kan tillbehör enkelt göras själv. Med lite färg blir barnens lekstuga på stolpar till ett riktigt unikat – kreativiteten har inga gränser. Stolthuset i trädgården förvandlas enkelt till en strand-oas eller ett hemligt gömställe i djungeln. Ett ytterligare målning av träet är dock inte nödvändig då det redan är skyddat mot väder och vind genom tryckimpregnering. Med en högkvalitativ gunga, ett barnlekshus på stolpar, sandlåda eller lektorn med lekfulla design, vill vi trolla fram en fantasifull äventyrslekplats direkt i trädgården. Så snart våra stolthus får barn att stråla, är vår uppgift utförd!

Stelhus med rutschkana och gunga för trädgården

Ett Wickey stolthus med rutschkana och gunga är den ideala platsen för att uppleva många spännande äventyr. I den egna trädgården kan barnen låta sin kreativitet flöda fritt och skapa sin egen fantasivärld. På ett stolthus med klättervägg kan små bergsbestigare bestiga de högsta bergen. Ett stolthus med sandlåda erbjuder gott om utrymme för att gräva efter gömda skatter eller baka sandkakor. Hos Wickey hittar du ett stort urval av stolthus för barn – lika mångsidiga som dina smås preferenser. För barn i alla åldersklasser och passande för varje trädgårdsstorlek finns något här. Välj därför mellan ett stolthus med plattformshöjd på 150 cm eller 120 cm. Ett stolthus med gunga och rutschkana är det perfekta totalpaketet för nya äventyr med vänner och syskon. För att ge dina barn största möjliga säkerhet, får du i vår onlinebutik fallskyddsmattor som kan läggas under lekstugan på stolpar. Med olika gungsitsar, klätterstegar och annat spännande lektornstillbehör blir även leknöjet inte kort. Om du vill köpa ett stolthus, kommer du säkert att hitta det hos Wickey.

Att bygga ett stolthus själv är enkelt

Att bygga ett stolthus själv kan säkert alla klara av med lite hjälp. För vi levererar en enkel monteringsanvisning direkt. För att göra monteringen av lektorn så enkel som möjligt för dig, har vi även skapat en detaljerad monteringsvideo. Denna ger dig hjälpsamma tips, tricks och förslag för optimal uppbyggnad. När sedan det nödvändiga verktyget är framtaget, kan projektet „Stolthus DIY“ börja. Eftersom vårt stolthus trä är tryckimpregnerat, kan det omedelbart bearbetas utan ytterligare målning. Planera noggrant hur du placerar stolthuset prisvärt i trädgården. På så sätt utesluter du att bygghinder, som rötter, fördröjer monteringen av stolthuset med rutschkana och sandlåda.

Vårt tips: När du bygger stolthuset själv, står säkerheten för dina barn naturligtvis i första hand. För att stabilt uppföra stolthuset med rutschkana och sandlåda, hittar du i Wickey onlinebutiken nödvändig markförankring samt ogräsdug mot skadedjur.

Passande tillbehör för barnens stolthus

Om du vill köpa ett barnstolthus får du inte glömma det passande tillbehöret. Beroende på ålder och intressen hos dina små, kan du enkelt utöka ditt stolthus i trädgården med individuella tillbehörsdelar. Vad sägs om ett set klätterstenar för att försköna ett stolthus med klättervägg? Eller byt helt enkelt ut en gungsits mot en klätterstege eller en babyswing. Inte bara för lekglädje, utan även för dina barns säkerhet är tillgodosedd: Med fallsäkerhetsmattor är en mjuk landning alltid garanterad - oavsett om du har valt ett stolthus med plattformshöjd på 150 eller 120 cm. I vår Wickey-butik hittar du säkert ett stort urval för att beställa tillbehör till ditt stolthus prisvärt.

Wickey - Stakehus samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,6 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right