• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Populära kategorier

Dubbelgunga för den egna trädgården

En pargunga av trä är ett klassiskt lekredskap som bör finnas i varje trädgård. Barnen blir jätteglada när de kan flyga genom luften tillsammans med syskon eller kompisar. Till skillnad från en pargunga av metall kan pargungan av trä snabbt och enkelt anpassas efter dina önskemål och behov. Byt till exempel ut en barngungsits mot en babygungsits så att de allra minsta vågar sig på sina första gungförsök. En särskild funktion i våra gungställningar är de skjutbara gungstolparna. Med bara några handgrepp kan stolparna skjutas längs med gungbalken så att en pargunga på kort tid kan bli en enkelgunga med överhängande balk. På balken kan du fästa en repstege eller ett klätterrep och se till att din barn-pargunga ger helt nya möjligheter till lek och bus!

Personliga gungställningar & pargungor

Hos Wickey hittar du ett stort utbud av gungställningar i unika och kreativa designer. Från en enkel pargunga med två gungsitsar till en pargunga av trä med klätterstege, det finns rätt modell för varje budget och trädgårdsstorlek. Förutom de klassiska pargungorna med rutschskana hittar du också mer ovanliga gungor i vår onlinebutik. En gungställning med ett klätternät eller en pargunga av trä med en klättervägg är särskilt lämplig för aktiva barn som gillar att klättra. Våra pargugnor med kompisgunga erbjuder också speciell gungglädje. Oavsett om man gungar tillsammans eller ensam, liggandes eller sittandes - att gunga på en kompisgunga blir aldrig långtråkigt! Har du redan en klätterställning eller en lekstuga? Då är en gungställning från Wickey ett utmärkt tillskott. Skapa en unik äventyrsvärld för dina barn och kombinera en klassisk sandlåda av trä med en pargungställning från Wickey. Din kreativitet känner inga gränser!

Högkvalitativa pargungor av trä

Alla gungställningar från Wickey är gjorda i kraftigt fyrkantigt trä. En speciell tryckimpregnering säkerställer att träet i gungställningarna tål alla väderförhållanden. På så sätt följer pargungan i trädgården dina barn i många år och garanterar långvarig lekglädje. Det är värt att hålla ögonen öppna om du vill köpa en pargunga , för du kan få bra rabatter i vår onlinebutik. Till exempel kan du köpa pargungor till ett lågt pris eller rabatterade lekställningar med pargunga i rean. I vår onlinebutik hittar du också matchande gungtillbehör för att kombinera och expandera. Ett stort urval av gungsitsar, gymnastikredskap, fallskyddsmattor och ankare väntar på att bli upptäckta av dig!

Wickey - Pargungor samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,71 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right