Spara på vår PINGST SALE

Populära kategorier

Mångsidiga lektornstillbehör

All lekutrustning hos Wickey, vare sig det handlar om lektorn, stylthus eller trädhus, uppmuntrar kreativiteten hos ditt barn. På egen hand kommer de små att upptäcka de gränslösa lekmöjligheterna. Lektornstillbehören från Wickey erbjuder många olika möjligheter att designa ditt klättertorn precis som du vill.

Praktiskt tillbehör för ett individuellt klättertorn

Väck entusiasmen och lekglädjen hos ditt barn med individuella tillbehör från Wickey. Vare sig temat är skepp, den lokala butiken eller riddarborg hittar du ett stort utbud av tillbehör i Wickeys webbutik. Med bara några få steg skapar du ett lekparadis tillsammans med familjen: piratskepp, slott eller riddarborg, ni bestämmer!

Hos Wickey finns fantasifulla tillbehör och praktisk utrustning för påbyggnad av ditt lektorn. De små bergsklättrarna som ska bestiga toppen använder handtagen av plast för klättring och för att hålla sig fast i lekutrustningen.

Också för sportiga barn finns det rätta tillbehöret i vår webbutik: montera en basketkorg eller ett volträcke på ditt lektorn. Snart blir din trädgård en sportanläggning där alla vill leka. Med lektornstillbehör från Wickey upplever hela familjen lekglädje!

Färggranna tillbehör för lektorn och stylthus

Dina barn blir till stora upptäckare och äventyrare med det färggranna tillbehöret till ditt lektorn från Wickey. Tillsammans dekorerar och smyckar ni lekställningen enligt eget önskemål. Med kikaren, fartygsratten eller klockan blir klätterställningen i en handvändning ett skepp för modiga kaptener. Lägg också till ett periskop och en megafon, och snart blir det "skattletande på piratön"! Prinsar och prinsessor får post från kungen direkt i den gula brevlådan och för alla hemliga agenter och detektiver finns griffeltavlan där hemliga meddelanden kan skrivas upp. Alla grannbarn rings upp med den gula telefonen, vilket för med sig att alla har mycket kul med lektornet! Och som om inte detta var nog, så kommer Wickey Xtra-Lift otvivelaktig bli dina barns favoritleksak direkt: vatten, sand eller favoritkramdjuret kan hissas högt upp i tornet med den häftiga hinken.

Möjligheterna att bygga ut ditt lektorn slutar inte med tillbehören. I Wickeys webbutik hittar du sandlådor, klätterpåbyggnader och ett brett utbud av gungtillbehör. Beställ enkelt och snabbt en kreativ gunga, så blir ditt lektorn ännu mer speciellt.

Wickey - Tillbehör lekställning samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,77 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right