Spara på vår PINGST SALE

Därför väljer du Wickey

Vad är härligare än strålande barnaögon? I över 25 år har vi gjort det till vårt uppdrag att ge dina små en oförglömlig barndom full av oändliga äventyr. Luta dig tillbaka medan dina barn upplever mycket speciella stunder med sina vänner.

4 anledningar som övertygar

Wickey står för:

  • Maximal säkerhet
  • Lekställningar Designed in Germany
  • Många års erfarenhet
  • Kundtjänst

Vi skulle vilja förklara för dig vad det betyder i detalj.

Maximal säkerhet

Lekglädje utan bekymmer

Dina barns säkerhet är naturligtvis vår högsta prioritet. Därför lägger vi stor vikt vid högsta kvalitet och säker konstruktion av våra produkter. Har du ytterligare frågor om säkerheten i våra lekställningar? Vår kundsupport ger dig gärna råd personligen.

Nyhet: Wickeys kvalitetsstämpel

Vi sätter vår stämpel på högsta kvalitet och maximal säkerhet. Från och med nu kommer alla Wickeys originallekställningar att bära vår kvalitetsstämpel.

Lekställningar Designed in Germany

10 års garanti¹

Vi fokuserar på kvalitet och garanterar den: Alla träelement vi använder är bearbetade och producerade i Tyskland. Vi ger 10 års garanti på våra högkvalitativa lekredskap i trä¹. För att vår garanti ska gälla och för att se till att lekredskapen är säkert fastsatta i marken bör man beställa till våra markankare.

Tryckimpregnerat massivt trä

En tryckimpregnering som skyddar mot miljöpåverkan säkerställer inte bara lång livslängd och långvarig lekglädje. Det gör också våra lekredskap extra lätta att sköta, eftersom ingen ytterligare målning behövs - detta skyddar också vår miljö.

Erfarenhet märks

Vår första lekställning letade fann sin plats i en trädgård för många år sedan och inspirerade både barn och föräldrar då, precis som de gör idag. Genom ständig vidareutveckling av våra lekredskap har vi tillsammans med våra kunder arbetat mot vårt högsta mål i generationer: kundnöjdhet.

Vi gläder oss

Oavsett om det gäller lekställning eller gunga, för den privata eller offentliga sektorn: vi är särskilt stolta över att kunna inspirera miljontals nöjda kunder från hela Europa med våra produkter. Alla familjer kan hitta sitt perfekta lekredskap av trä i vårt stora sortiment.

Över 1 miljon nöjda kunder

Kundtjänst

Vi hjälper dig gärna

Har du några frågor eller behöver hjälp? Vi lämnar dig inte i sticket. För hos Wickey står personliga och toppmoderna digitala assistenter till ditt förfogande. Vi hjälper dig att välja rätt lekställning, stödjer dig vid monteringen och finns även tillgängliga för att svara på alla andra frågor du kan ha.

Kundtjänst-hotline

Till den perfekta lekställningen

Hitta den perfekta lekställningen för din trädgård genom vår personliga och individuella rådgivning.

Bilt App

Digitala 3D-anvisningar

Spara 30 % av tiden du behöver för att montera en lekställning genom våra innovativa steg-för-steg-instruktioner på din smartphone.

Lär dig av experterna

Monteringsvideo

Våra proffs visar hur man monterar lekställningen i 10 enkla steg i våra detaljerade videoinstruktioner.

Övertygad?

Hitta dina drömmars lekställning nu

Till lekställningarna!
Laddar...

Jämför Produkter

chevron-right