Spara på vår SPRING SALE

Populära kategorier

Köp prisvärda klätterstenar och klättergrepp

Klätterstenar och klättergrepp är jättekul på alla trädgårdslekredskap. Wickey erbjuder ett varierat utbud av klättergrepp, klätterväggar och klätternät. Produkterna är perfekta för att bygga ut din Wickey-klätterställning. Så varje klätterställning kan kompletteras med de färgglada klätterstenarna och klättergreppen till ett bra pris.

Våra lektornstillbehör imponerar med sina olika former och färger, så att det finns något för varje liten klättrare från 3 år. Materialen är extremt väderbeständiga och säkerställer år av klätterglädje. Matchande markankare stabiliserar inte bara lekställningarna och gungorna utan också klätterväggarna.  

Klätterställning med många klättringsalternativ

Våra klättergrepp för barn är perfekta för din personliga lekställning med klättervägg! Olika former och storlekar främjar den motoriska utvecklingen och balansen. De finns i färgerna rött, blått, gult och grönt. Du kan också välja det färgglada setet. De små klättergreppen har en dimension på 9 cm, den mellersta 10 cm och de stora 15 cm. Välj storlek eller svårighetsgrad enligt dina barns individuella behov och förmågor.  

För att du ska kunna fästa dina klättergrepp direkt på klätterväggen ingår cylinderskruvar och inmatningsmuttrar. Det högkvalitativa kompositmaterialet med inbyggda metallringar imponerar med sin utmärkta väderbeständighet. Beställ klättergrepp billigt online!

Klättervägg för trädgården

En lekställning med en klättervägg inbjuder alla barn till att klättra. En Wickey klättervägg är perfekt för att få ut det mesta av de färgglada klättergreppen för barn. Du kan både beställa en fristående klättervägg och en vägg som en förlängning för din lekställning med rutschkana. Klättringsvinkeln ändras beroende på plattformshöjden. Träväggarna finns som både öppna och stängda. De består av massiva balkar och träskivor som är tryckimpregnerade.

Visste du detta redan?   En Wickey-lekställning kan utökas inte bara med en klätterstång,  repstegar och en räckstång för gymnastik i trädgården, utan också med en sandlåda, gunga och rutschkana. Oavsett vilken lekställning eller lekstuga du har valt kan varje klätterställning byggas på med alla våra lekredskap

Wickey - Klättergrepp samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,74 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right