Wickey – Create your own adventure!

Finns det något vackrare än tindrande barnaögon? Av den anledningen har vi gjort det till vårt uppdrag att få barns hjärtan att slå snabbare. Med våra högkvalitativa klättertorn, lekhus, gungor och sandlådor av trä samt lekfulla detaljer tar vi den fantasifulla äventyrslekplatsen direkt hem till ditt barn!

I början av 90-talet sålde VD:n Guido Goyen sitt första egenutvecklade lektorn. Därefter började dessa torn komma ut i handeln. I slutet av 90-talet, när internet blev vanligare, bestämde han sig själv för att sälja lektornen online. Onlineförsäljningen blev en riktig succé. Under 2009 grundades så bolaget Wickey och försäljningen av lektorn under samma varumärke. Sedan dess växer vi ständigt, distribuerar alla lektorn online i hela Europa och har de senaste åren utökat vårt produktsortiment med barnsängar.

Idag har vi en stor bas av kvalificerade och motiverade medarbetare som delar företagets motto. Våra anställda arbetar på följande avdelningar: Marknadsföring, IT, produktutveckling och grafisk design, finans och personal, logistik, produktion och inköp samt kundservice.

Vilka är våra kunder?

Visste du att i över 500 000 trädgårdar över hela Europa finns ett lektorn från Wickey? Tack vare att vi hela tiden utvecklat vår kunskap kan vi nu erbjuda lektorn inte bara för privat bruk, utan tillverkar också lekutrustning certifierad enligt EN1176 för den offentliga sektorn. Därför kan du hitta våra lektorn också på förskolor och på offentliga lekplatser.

Service och vänlighet är av största vikt för oss

Vår vänliga och kompetenta kundtjänst hjälper dig med dina frågor och funderingar. Vänlig rådgivning och bra service är viktigt för oss. Med fler än 1 miljon kunder i Europa är vi en av de största tillverkarna av lektorn och erbjuder tack vare vår erfarenhet bra råd, god service och produkter av hög kvalitet.

Kvalitet, säkerhet och tillit

För våra lekredskap använder vi bara högkvalitativa produkter och den bästa träkvaliteten. Eftersom dina barns säkerhet är vår högsta prioritet.

  • Tillverkning i Tyskland
  • Stabil konstruktion med lång livslängd
  • Hyvlat och fasat timmer
  • Högkvalitativ premiumprodukt
  • Särskilda tvådelade säkerhetsskydd
  • Säkerhetstestad kvalitet
  • Övervakad produktion
  • Massiva räcken