• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Populära kategorier

Wickeys romerska ringar

Som en riktig professionell gymnast kan dina barn busa runt på de romerska ringarna och utföra de mest fantastiska konststycken! Här på Wickey har vi ringar gjorda av en mängd olika material, färger och former. För de mer lekfulla barnen finns det till exempel ringar av plastbjörnar som ler mot dig med roliga ansikten och vars fastsättningsrep kan anpassas till din storlek. Med våra ringar av trä kan ditt barn anordna OS med sina vänner i rätt stil och med våra trapetser med metall- eller plastringar kan du få den riktiga cirkuskänslan i trädgården. Oavsett om det gäller romerska ringar av trä, aluminiumringar eller en trapets av trä så är lekglädje garanterad och gymnastiken blir en riktig upplevelse!

Romerska ringar och mycket mer!

Vet du vad som är det bästa med Wickey? Om du känner för mer kan du helt enkelt lägga till en trädgårdsgunga, en rolig rutschkana och gunga eller till och med en hel lekställning av trä till dina romerska ringar, tack vare att komponenterna för alla Wickey-produkter passar med varandra och på sätt kan du alltid uppleva nya äventyr. Wickey anpassar sig efter både din trädgård och dina önskemål, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av färger. Din favoritfärg finns garanterat med!

Enkel montering och impregnerat massivt trä

Som förälder behöver du inte oroa dig alls: hela Wickey-sortimentet har kvalitets- och säkerhetstestats och kan monteras på nolltid tack vare de lättförståeliga monteringsanvisningarna och lovar okomplicerad lekglädje! Här på Wickey är vi särskilt stolta över vårt tryckimpregnerade massiva trä, som, precis som vår pulverlackerade metall, är extremt väderbeständigt och som sådan inte kräver någon efterbehandling. Ingen målning, ingen betsning utan bara en enkel montering och det är klart! Så sätt igång! Hitta rätt gymnastikset för ditt barn och låt ditt barn planera de trick de vill göra, eller föredrar de ett helt lektorn med rutschkana och gunga? Besök också gärna FATMOOSE, eftersom det finns andra intressanta lekredskap där.

Wickey - Romerska ringar samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,64 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right