Spara på vår PINGST SALE

Populära kategorier

Gungsits för barn

Alla barn njuter av känslan av frihet och lycka när de gungar i den friska luften och svingar sig högt upp i luften. Gungan stärker dessutom balansen och främjar motorisk utveckling. Det viktigaste är naturligtvis rätt gungsits. Oavsett om du vill utrusta en komplett lekställning med rutschkana, en klätterställning eller en gungställning med en gungsits av trä. För varje individuellt behov erbjuder Wickey webbutik det perfekta gungtillbehöret. Från det klassiska gungbrädet och den enkla barngungan i plast till imponerande kompisgungor, pargungor, tallriksgungor, gondolgungor och babygungor, det finns den perfekta gungsitsen för alla. Upptäck även gungsitsar som är lämpliga för offentliga lekplatser.

Dina barn säkerhet ligger oss varmt om hjärtat och har högsta prioritet hos Wickey. Varje gungsits övertygar genom hög kvalitet. Såväl gungrep av polypropylen som en gungsits med kejda övertygar med utmärkt stabilitet. Ringarna och krokarna i galvaniserat stål säkerställer att de sitter ordentligt fast så att dina barn kan gunga på ett säkert sätt ute i trädgården.

Kompisgunga och gungbräda

Våra barngungsitsar har olika material som du kan välja bland. Bestäm själv om du föredrar en gungsits av trä, en gungsits av gummi eller en plastgunga. Alla material är extremt väderbeständiga och därför perfekta för trädgården.

Att trolla fram ett äventyrligt lekparadis kan vara enkelt: om du väljer en gungsits av plast kan du välja bland många olika färger. Den elastiska gungsitsen ger en mjuk och bekväm sittyta. Dessutom erbjuder vi den klassiska gungsitsbrädan av trä som ger din trädgår en mysig och naturlig atmosfär. Genom det robusta tryckimpregnerade träet håller gungsitsbrädan för alla äventyr. Båda klassiker är enkla att montera och ger dina barn fantastiska lekmöjligheter. Tävla i gungning, gunga lätt genom luften eller utmana någon på körsbärskärnespottning från gungsitsbrädan - allt är möjligt!

Gunga på kompisgungan

Vill du bygga ut ditt barns lekställning eller din lekstuga med en unik gungsits? Då har du hamnat rätt hos Wickey! En äkta höjdpunk för akrobater är tallriksgungan. Denna är rolig att gunga på både ståendes och sittandes eftersom den kan röra sig åt alla håll. Tallriksgungan finns i trä eller plast och som apgunga även i gummi.

Väldigt speciell för små gymnaster och cirkusartister är kompisgungan. På den stora kompisgunga får många barn plats. Tillsammans kan de gunga och busa. Polyetentyget är också extremt väderbeständigt och vattenavvisande. För små artister kan du också upptäcka vår ovanliga fotgunga som ett alternativ till det enkla gungsitsen!

Perfekt till vår ekställning med hängbro passar vår gunga Boje med vilken matroserna kan dyka ner i den spännande undervattensvärlden. Då gäller bara full fart framåt!

Barngunga offentlig

Förutom våra gungsitsar för privat bruk hittar du även gungor för offentliga platser i Wickey online-butik. Om du vill installera lekplatsutrustning på en lekplats eller annat offentligt område behöver du certifikatet EN 1176. Alla gungor med en varmförzinkad kedja uppfyller certifikatets säkerhetsbestämmelser. Ta " Offentlig lekplats " , där du också hittar lekställningar och rutschkanor för allmänt bruk.

Visste du detta redan? När de små har busat runt i trädgården med kompisarna blir de angenämt trötta. Våra Wickey-barnsängar garanterar en vilsam sömn. Oavsett om det gäller enkelsäng, loftsäng eller en plattformssäng- det finns den perfekta leksängen för varje barn hos oss. Dessutom hittar du andra fantastiska lekredskap hos FATMOOSE!

Wickey - Gungsits samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,77 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right