• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Populära kategorier

Köp Wickey kompisgunga till bra pris online

I Wickeys webbshop kan du, förutom gungställningar med enkla gungsitsar, också köpa olika kompisgungor till ett lågt pris! Du kan välja mellan olika storlekar, rätt modell för varje familj och varje lekplats. En särskilt populär variant är kompisgungan Hudora. Denna, liksom alla andra gungsitsar, är höjdjusterbar. Din trädgård blir perfekt utrustad när gungställningen med kompisgungan ställs upp. Det blir riktigt äventyrligt med den stora kompisgunga på 120 cm, där flera barn kan gunga tillsammans. Materialen är extremt väderbeständiga och mycket slitstarka.

I Wickey Shop kan du också få ytterligare en kompisgunga 120 cm för offentliga platser. Det speciella med denna fågelbo-gunga är att den har testats enligt EN 1176 och därmed uppfyller alla krav för offentlig användning.

De stora kompisgungorna 150 kg är särskilt stabila. Tack vare den höga motståndskraften kan flera barn gunga samtidigt och vinka till de kvittrande fåglarna på himlen. Ta en titt på vår ovala kompisgunga och vår fyrkantiga kompisgunga.

Pargunga & kompisgungor för hela familjen

En pargunga för barn betyder dubbelt så roligt i din trädgård. Hos Wickey kan du köpa en gungställning av trä för två barn samt gungsitsar till pargunga Du kan kombinera båda trädgårdslekredskapen för riktiga äventyrsupplevelser. Olika varianter är tillgängliga: Från en kompisgunga för barn över en däckgunga och gondolgunga till en mega-gunga, det är du som väljer.

Ordna en lek-eftermiddag med vänner eller barnen i grannskapet med Wickey-barngungorna för två. Pargungan blir en höjdpunkt i trädgården.

Hela familjen kan gunga på vissa modeller, XXL-gungan är avsedd för två barn och två vuxna. Gå på en upptäcksfärd med dina upptäcktsresande och hitta de spektakulära gungsitsarna till pargungan. Oavsett om det är en stor eller liten kompisgunga, lekglädje i friska luften garanteras!

Bygga upp och bygga ut gungställningar

För en komplett barngunga behöver du en Wickey-gungställning som du fäster gungsitsarna på. Våra gungställningar, lekställningar med gungor och lekstugor är gjorda av tryckimpregnerat trä, vilket är väderbeständigt. Med våra gungkrokar och gungbeslag kan du säkert fästa sitsen i träställningen. För tillräcklig stabilitet rekommenderar vi att fästa trästolparna med gungbeslag och gjuta in dem med markankare i betong.

Visste du detta redan? Hos Wickey kan du inte bara köpa gungsitsar billigt, du kan också få en klätterstege, romerska ringar eller en babygunga för de små som gungtillbehör. För en lekställning med gunga finns dessutom fantasifulla lekställningstillbehör, som färgglada klättergrepp, att köpa online. Kolla även in FATMOOSE och låt dig inspireras.

Wickey - Kompisgunga samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,64 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right