Spara på vår PINGST SALE

Populära kategorier

Gungställningar av trä

Gungan med rutschkana är en riktig klassiker bland lekredskapen. Oavsett om det är på offentliga lekplatser eller i trädgårdar - trägungan med rutschkana är oumbärlig. Barnen flyger högt på sina gungsitsar som riktiga piloter. Modiga bergsklättrare klättrar upp på plattformen för att susa nerför rutschkanan ner i dalen. Upptäck fantastiska pargungor med rutschkana för killar och tjejer i alla åldrar i vår onlinebutik. En rutschkana med gunga från Wickey passar i nästan alla trädgårdar tack vare sin platsbesparande design och det finns något för varje budget. Låt dig inspireras av våra gungor av trä med matchande vågig rutschkana och skapa din egen lekplats i trädgården.

Gungställning med rutschkana och plattform

Att montera en egen gunga är ett trevligt projekt för hela familjen. Två och två eller ensam, alla barn gillar att gunga och åka rutschkana. Beroende på barnets ålder kan du välja plattformshöjd och rutschkanelängd efter dina behov. En gungställning med en 120 cm hög plattform och en 240 cm lång vågig rutschkana är lämplig för mindre barn. Men om det roliga är tänkt att kunna fortsätta i många år och särskilt tilltala äldre barn, rekommenderar vi en gunga med en 150 cm hög plattform och en extra lång 300 cm barnrutschkana. För att inte begränsa din kreativitet kan du välja färg på rutschkanan efter egna önskemål. Som alla utomhusleksaker från Wickey är våra barngungor också gjorda i robust fyrkantigt trä och tack vare strukturerade monteringsanvisningar kan du enkelt montera din egen gunga. Tack vare tryckimpregneringen skyddas träet från alla väderförhållanden och det är därför inte nödvändigt att måla. Lekutrustning från Wickey garanterar år av lekglädje!

Individuella gungor med tillbehör

En särskild funktion i våra gungställningar är de skjutbara gungstolparna. Med bara några handgrepp kan stolparna skjutas längs med balkarna så att det blir en enkelgunga med överhängande balk. För mer variation i leken fäster du helt enkelt en repstege, ett klätterrep eller en sandsäck på ställningen. Även de små får vad de vill ha hos Wickey: byt ut en gungsits för barn mot en babygungstol så att det allra minsta kan flyga genom luften för första gången. Låt dig inspireras av våra fantastiska tillbehör och designa ett lekparadis efter dina behov. De små dyker snabbt in i en äventyrsvärld där de blir stora hjältar.

Wickey - Gunga med rutschkana samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,77 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right