• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Köp lekredskap prisvärt online

Vår Wickey-butik erbjuder ett stort urval av olika lekredskap för barn. Leta efter fynd i fred och kolla in de bästa erbjudandena. Vare sig det gäller barnsäng eller lektorn - här finns något för alla!

Att kunna möjliggöra barns leklust ligger oss varmt om hjärtat. Eftersom alla små hjältar har huvudrollen i sin egen fantasivärld. Samtidigt främjar våra unika produkter både rörelse i friska luften och kreativitet.

Hos Wickey hittar du lekredskap för trädgården såsom gungor och sandlådor av trä till fantastiska reapriser, året runt. Och det i högkvalitativ Wickey-kvalitet: Alla erbjudanden, från lektornstillbehör till hus på styltor med rutschkana, är gjorda i högkvalitativt trä med varaktig tryckimpregnering. Färgglada färger och lekfulla detaljer förvandlar trädgården och barnrummet till ett förtrollat lekparadis. Klicka genom våra erbjudande med låga priser och hitta din favorit bland alla lektorn. Så får du dina barns ögon att lysa.

Våra lektorn: både prisvärda och högkvalitativa

Att ha ett eget lektorn i trädgården innebär att barnen leker utomhus tillsammans med sina vänner till ett överkomligt pris. Därför har Wickey regelbundet rabattveckor. Hitta kreativa lektorn som produceras med största omsorg i Tyskland: från klätterställningar med två gungor och sandlådor till trädhus med rutschkana - hos oss hittar alla familjer sitt fynd. Våra lektorn av trä med plattformshöjder från 90 cm till 210 cm passar barn i alla åldrar. Du har hittat det perfekta erbjudandet, men dina små pirater vill absolut ha en fartygsratt eller klätterstenar för väggen? Uppfyll dina äventyrares dröm! Hos Wickey kan varje klätterställning byggas på med färgglada lektornstillehör till ett bra pris. Så uppfylls varje matros egna lekbehov. Kom in med jämna mellanrum så att du inte missar ett fynd!

Gungor och sandlådor av trä

Alla barn njuter av lek under bar himmel. Dra av dina strumpor och stick ner dina tår i den luftiga, gyllene sanden. Bygg fantastiska sandslott och använda en barngunga för att svinga dig själv högt upp i luften. Förutom våra lektorn erbjuder vi även fantastiska sandlådor och gungor till ett riktigt bra pris i vår webbutik. Sandlådor från Wickey finns i många olika varianter. Vare sig det gäller en fyrkantig sandlåda eller ett sandlådeskepp för din matros. Välj önskad storlek efter din trädgårdsyta och antalet äventyrare. Beställa samtidigt en gunga av trä online för att förtrolla dina barn med ett äkta lekparadis i din egen trädgård. Klicka dig igenom Wickey-rean så att du inte missar några av våra rabatter på gungor och sandlådor.

Barnsängar 200x90 cm: köp till bra pris och montera själjv

När de små upptäckarna har lekt sig trötta på lektornet med rutschkana och gunga är de riktigt trötta vid läggdags. Utöver äventyrliga lekredskap erbjuder Wickey fantastiska barnsängar så att dina barn kan se fram emot sänggåendet med förväntan. Lekfulla detaljer gör den höga sängen i barnrummet till en mysig må-bra-oas. Det stabila, naturliga träet ger dina barns drömmar en säker inramning. Våra Wickey-barnsängar finns i måtten 200x90 cm. Du hittar även passande madrasser i butiken. Ditt barn kommer att älska att studsa upp från barnsäng med rutschkana varje morgon. För att uppfylla varje barns önskan om en barnsäng erbjuder vi regelbundet prisvärda barnsängar med vår Wickey-rea. Vårt utbud varierar från himmelska enkelsängar av naturligt trä över loftsängar till prisvärda våningssängar för garanterat härliga drömmar. Bestäm dig för en lämplig fantasivärld, så att även den minsta knopp känner sig hemma i sin egen sagoskog. Gå på jakt med dina egna små detektiver och spara pengar på våra erbjudanden på barnsängar. Kolla nu och beställ direkt!

Vårt tips: Om du klickar "gilla" på Wickeys sociala-medier-sidor kan du få information om nya produkter och fantastiska erbjudanden först av alla. Kolla regelbundet in både Facebook och Instagram och låt dig inspireras. Fler fantastiska lekredskap hittar du även hos FATMOOSE!

Wickey - Sale samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,71 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right