Populära kategorier

Babygungor från Wickey

Med en babygunga från Wickey kan även de yngsta flyga högt! I säkerhetssitsen susar de genom luften, en frisk fläkt smeker deras ansikten och de lyser ikapp med solen. Oavsett om det är för privat eller offentligt bruk: Wickey erbjuder en mängd olika baby-gungsitsar, det finns något för alla smaker. Du kan montera barnstolen på en klassisk gungställning eller till och med på ett lekställning. Både inomhusgungor gjorda av splinterfritt hårt trä och väderbeständiga gungsitsar av plast för trädgården ger de yngsta mycket lekglädje och tränar deras balans.

Hur fäster jag en gunga på rätt sätt?

Innan det roliga kan börja måste barnens gunga vara ordentligt fäst. Du kan sätta ihop ditt barns gunga i några enkla steg, antingen med ett gungbeslag eller en klassisk gungkarbinhake. Gungtillbehöret är tillverkat av robust stål och tål även de vildaste flygäventyren.

Ditt barns säkerhet är vår högsta prioritet. Därför är alla våra babygungor och gungsitsar - oavsett om det gäller privat eller offentligt bruk - säkerhetstestade och av hög kvalitet. Det är enkelt att ställa in en säker höjd med de justerbara gunglinorna. Dessutom förhindrar passande säkerhetsbälten risken för personskador. På så sätt kan dina barn kan gunga säkert genom luften i babygungans säkra sits. Dessutom rekommenderar vi att du placerar fallskyddsmattor i gungområdet.

Gungglädje för alla åldrar

I vår butik hittar du några babygungsmodeller vars storlek kan ändras efter behov. På det här sättet växer gungan med barnet och kan användas från 0 år till skolåldern. Gradvis avlägsnas den främre stången och ryggstödet, så att det till slut är en klassisk barngungsits. Wickey har också en lösning för de kallare månaderna: en snygg spjälgunga av trä ger ren lekglädje i barnrummet och garanterar massor av roliga lekar under varje säsong. Stabila gungor i trä är fortfarande ett riktigt blickfång och lockar fram ett leende på varje barns läppar. Det bästa sättet att gunga tillsammans med mamma eller pappa är på kompisgungan. gFörutom gungsitsar i olika former, färger och storlekar erbjuder Wickey också rätt tillbehör. Vi har ett stort urval av gungkrokar, gungbeslag och förlängningsrep.

Trädgårdslekredskap för barn

De kreativa babygungorna för trädgården är fastsatta i gungställningar eller spännande lekställningar. Dessa är lämpliga för barn från 3 år och med en rutschkana, lekstuga och sandlåda blir de ett perfekt lekparadis för barn. Kolla själv och upptäck inte bara fantastiska gungor utan också ett varierat urval av trädgårdslekredskap i Wickey online-butik. Oavsett om det är en sportig klätterställning, klassisk pargunga eller stor sandlåda. Med en träleksak från Wickey blir varje barn en liten utforskare. Du kan också hitta andra fantastiska erbjudanden hos FATMOOSE.

Wickey - Babygungsits samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,8 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right