Gratis frakt från 475 kr*

Kontakt

Hur och när kan man nå er?

Du kan nå oss med hjälp av kontaktformuläret och traditionellt via telefon.

Du kan nå oss från måndag till fredag ​​mellan 09:00 och 12:00 på följande nummer: +46 (0) 101 992 503
Vi ber dig beakta våra telefontider.

Jag vill ge dig feedback - hur gör jag det?

Är du nöjd eller har du förslag du skulle vilja ge oss? Låt oss veta. Vi ser fram emot ett betyg på Ekomi eller en recension på Google. Är du ett riktigt fan och vill dela dina erfarenheter? Dela sedan din bild eller video på Instagram med hashtaggen #wickeyadventure eller skicka oss ett foto eller en video med ett uttalande till [email protected] för vår webbplats. Vi ser fram emot din feedback!

Var kan jag hitta feedback och bilder från andra kunder?

Nöjda kunder över hela Europa som redan har handlat hos oss och som har fotograferat sina äventyr speciellt för oss kan man titta på i vår butik under rubriken Inspiration i lugn och ro. Låt dig inspireras!

Finns det en chans för en bloggare att samarbeta med Wickey?

Är du en bloggare och du är intresserad av att samarbeta med oss? Det gläder oss! Skicka helt enkelt ett e-postmeddelande till [email protected], där du berättar lite om dig själv och dina planer för framtida samarbete. Tala gärna om för oss om du redan har ett mediakit. På så sätt blir ett eventuellt framtida samarbete ännu smidigare!

Hur får jag information om aktuella tävlingar?

Det bästa sättet att göra detta är att gilla oss på Facebook . Oavsett om det är tävlingar, rabattkampanjer etc. - här får du alltid veta det senaste.