• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Lekredskap för offentliga lekplatser

Offentliga lekplatser uppskattas mycket av familjer - här kan barn leka och springa runt som de vill och få nya vänner. Oavsett om det är på en campingplats, på en förskola eller helt enkelt i parken: familjer med små barn trivs överallt där det finns lekredskap utomhus. Offentliga barnlekredskap har utvecklats i enlighet med EU-standarden EN 1176, så de utgör den perfekta lekutrustningen. Wickey erbjuder ett brett utbud av certifierade trälekredskap. Våra lekställningar och gungor är väderbeständiga, vandalismsäkra och tål även ett mycket stort antal barn. Om du är ser över din lekplatsplanering och vill köpa professionella lekplatsredskap så har du hittat rätt i Wickey-onlinebutiken.

Välj en lämplig modell för din lekplats och beställ direkt från lekredskapstillverkaren.
Om man hittar lekredskap från Wickey på din lekplats kommer de att övertyga med massivt trä och en sofistikerad design. Vi erbjuder dig ett mycket bra förhållande mellan pris och kvalitet för en högkvalitativ produkt. Öka ditt hotells eller restaurangs attraktionskraft med en offentlig gunga eller en lekställning med rutschkana. Oavsett om lekredskapen är monterad på förskolan, i parken eller i skolan, är den fantasifulla designen perfekt för att främja barns kreativitet. En lekplats ger föräldrarna möjlighet att koppla av, medan de små genom lek förbättrar sina färdigheter när de klättrar och gungar och får nya vänner.

Wickey PRO-lekställningar EN 1176

Våra Wickey PRO-lekställningar har utvecklats speciellt för kraven på offentliga lekredskap. För att kunna skapa egen design av din lekplats är våra lekredskap av trä 100 % modulära. De robusta trästolparna säkerställer att stora grupper av barn kan ha roligt. Oavsett om det snöar, regnar eller är soligt - PRO-lektornen trotsar alla väder. En annan fördel: Du beställer lekplatsredskapen direkt från tillverkaren. Om du har bestämt dig för att köpa en PRO-lekställning till din lekplats kommer du att göra både barn och föräldrar glada.

Hitta lämplig kommersiell lekplatsutrustning för skolgården, din restaurang, hotellet eller ditt grannskap: Ett hus på styltor är perfekt för en grundskola eller förskolelekplats, för även yngre barn klättrar med smidiga steg upp till  en plattformshöjd på 100 cm. Om du vill köpa en mångsidig lekplatsutrustning för lekplatsen på en skola eller en större camping är en stabil klätterställning eller en lekställning det bästa valet.Med flera torn, hängbroar och sandlådor ha de stora lekställningarna gott om utrymme för stora grupper av barn och är perfekta för regelbunden användning. Hos Wickey hittar du enskilda lekställningar för offentligt bruk med rutschkanor och en integrerad sandlåda.

Nästan alla PRO-lekställningar kan köpas med eller utan gungställning. Medan G-Force-modellerna med gunga erbjuder ännu mer gungglädje är de grundläggande modellerna mer platsbesparande. PRO MAGIC-serien kännetecknas inte bara av fullständig säkerhet. Hållbara, fantasifullt utformade HDPE-paneler säkerställer också en äventyrlig och innovativ design. Lekredskapen kan uppmuntra småbarn såväl som äldre barn att låta sin kreativitet flöda fritt när de klättrar och leker. Komplettera din PRO-klätterställning med våra certifierade tillbehör, till exempel en rutschkana eller en brandstång och din lekplats har allt som ett lekande barn kan begära.

Gungor för offentliga platser

Att gunga tycker alla barn är roligt! De robusta träsgungorna från Wickey är perfekta som   lekredskap för förskola eller ett utmärkt tillskott till din kommunala lekplats. Montera en babygunga som är utvecklad för offentligt bruk och designad enligt i EU-standarden EN 1176 eller vår robusta kompisgunga där flera barn kan gunga  tillsammans. På så sätt kan alla barn uppleva stora äventyr på din offentliga lekplats. När du har hittat din favorit gungsits behöver du rätt gungkrokar för montering. Vi har ett stort urval av gungkrokar för säker fastsättning och fantastiska gungtillbehör! Du kan naturligtvis också köpa trägungor till din lekplats i vår Wickey-onlinebutik.

Tillbehör för offentliga lekplatsredskap

När du köper lekredskap för din lekplats letar du säkert även efter rätt tillbehör. I Wickey-webbutiken hittar du, förutom de certifierade gungorna och rutschkanorna, varmförzinkade gungkrokar för snabb och säker fastsättning på gungbalken. För att lekredskap för utomhusbruk också ska kunna fästas säkert i marken, erbjuder vi våra extra stora vinkelankare som har testats enligt EU-standarden EN 1176. Dessutom kan du bygga ut dina barnlekredskap med  tillbehör som är certifierade för offentligt bruk. Oavsett om det gäller handtag, klättergrepp eller vippgungor: Din lekplats för barn blir, med Wickey-lekredskap av trä för offentliga platser,  ännu mer attraktiv för unga och gamla.

Wickey - Offentlig lekplats samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,71 av 5 stjärnor.

FAQ

  • Vad kostar en lekställning för en offentlig lekplats?

    Kostnaden för en offentlig lekplats varierar mycket och beror på olika faktorer, t.ex. storleken, de installerade redskapen och underhållet.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right