Spara på vår PINGST SALE

Lekstugor till trädgården

"Jag hade gärna haft en egen lekstuga i trädgården!" - De flesta barn älskar att leka ute i trädgården. Ett lekredskap av trä är därför nästa ett måste. En lekstuga av trä, till skillnad från en lekstuga av plast, håller längre och är mer väderbeständig. När du köper en lekstuga ger du dina barn massor av lekglädje och fantastiska äventyr. Det egna huset blir trädgårdens hjärta där dina barn och deras kompisar kan utvecklas kreativt. Att bygga en egen lekstuga kan bli till en underbar familjeaktivitet. Genom det högkvalitativa massiva träet som redan är tryckimpregnerat och en utförlig monteringsanvisning för lekstugan är den lätt att montera. Wickey erbjuder ett antal olika modeller för olika behov. Oavsett om det gäller lektorn, lekstuga med rutschkana eller ett hus på styltor - för alla familjer finns det ett erbjudande på trähus för barn i vår onlinebutik.

För vem passar en lekstuga av trä?

Lekstugor av trä passar både för småbarn från 3 år till äldre barn. Lekstugorna används redan av de allra minsta upptäckarna för att leka på egen hand. Därigenom främjas kreativitet och fantasi. Oavsett om man lagar mat med en dockservis, bygger med klossar eller leker med gosedjur - en lekstuga fungerar som en välbefinnande-oas och ett lekparadis på samma gång. Flytta ut det roliga till din trädgård och välj en robust trälekstuga i stället för ett inomhuslekstuga i barnrummet. Då kan dina små äventyrare leka i friska luften och har samtidigt en tillflyktsort. I motsats till en inomhuslekstuga har du fördelen att våra lekstugor enkelt kan byggas på med passande, fantasifulla tillbehör. Beroende på vilken modell som monteras i trädgården kan dina små använda den på olika sätt för sina lekar. Barnen kan till exempel bli glasskiosk-ägare som säljer läckra glassar i en lekstuga med butiksdisk. Även barn i skolåldern har väldigt roligt i en lekstuga med rutschkana och gunga. Framför allt våra stora lekstugor och hus på styltor med en plattformshöjd från 150 cm är perfekta. Där kan äventyrarna klättra upp till plattformen som små klätterapor och överblicka djungeln eller upptäcka främmande skepp vid horisonten som pirater. På lektornen med gunga, rutschkana och hängbro kan de även leka med sina vänner. Bygg ut din trälekstuga på styltor med en basketkorg och ordna en turnering för hela grannskapet. Lekstugorna för barn från Wickey låter din trädgård stråla med en ny glans.

Vilket är den rätta barnlekstugan?

För att hitta den perfekta Wickey-barnlekstugan online bör du ta hänsyn till dina små äventyrares önskemål och personliga behov. För att det ska lyckas är det bra att välja en modell av trä, eftersom den, till skillnad från en lekstuga av plast, enkelt kan byggas efter personliga önskemål. Kontrollera dessutom hur mycket utrymme som finns till förfogande i din trädgård och utnyttja den på ett optimalt sätt med de personliga monteringsmöjligheterna för Wickey-lekredskapen. Blir det en liten och mysig lekstuga där man kan dela hemligheter och leka kurragömma? Eller en spännande lekstuga på styltor som de små kan klättra upp i och använda som utsiktsplattform? Det kan du bestämma själv. Kolla runt i vår butik, du kommer säkert att hitta något i Wickyes stora sortiment av lekredskap och lekställningar. Vårt urval går från enkla lekstugor över klätterställningar till stora hus på styltor med veranda och rutschkana. Här finns något som passar alla budgetar. Våra trägungor med gungställning och sits erbjuder också många möjligheter att bli av med överskottsenergi i trädgården och leka i den friska luften. Aktuella erbjuanden för alla budgetar hittar du på vår Wickey-rea.

Stort urval: Wickey-lekstugor av trä

Med en lekstuga från Wickey, som kommer i olika höjder i högsta kvalitet, får dina barn ett alldeles eget rike i trädgården. Det tryckimpregnerade träet är väderbeständigt och därför perfekt för utomhusbruk. Lekstugorna med plattform kan nås via en klätterstege. Nedför går det via den färgglada rutschkanan. En gunga och repstege med träpinnar ger ännu fler lekmöjligheter. Oavsett om det gäller ett trädhus, en lekstuga med sandlåda eller en lekställning. Hos Wickey har du så många olika möjligheter att du helt säkert hittar det som är rätt för just ditt projekt. Dessutom kan du bygga ut barnlekstugan för trädgården med fantastiska tillbehör. Vårt tips: För att montera våra lekstugor på styltor på ett stabilt och säkert sätt hittar du naturligtvis nödvändig markförankring hos oss. Och vad tror du om taksingel istället för takpresenning? Gör din trädgårdslekstuga ännu mysigare! Kolla i vår online-butik och hitta den rätta barnlekstugan av trä. Besök gärna FATMOOSE för att kolla in alla otroliga klätterställningar.

Wickey - Lekstugor samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,77 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right