Wickey lekställningar plattformshöjd från 150 cm till 210 cm

Wickey-lekställningar med plattformshöjder från 150 cm till 210 cm kommer att glädja dina små upptäcktsresande. Med äventyrliga lektorn, lekstugor på styltor eller klätterställningar i din egen trädgård får små och stora hjältar sitt eget spelparadis. Utmana grannbarnen och se vem som kan gunga högst på trägungan och klättra uppför klätterstegen. Väl däruppe kan de låta fantasin flöda fritt. Oavsett om du smider mystiska planer i lekstugan, springer över den spännande hängbron eller hellre åker nerför den långa vågiga rutschkanan - urvalet är riktigt stort. Gunga upp i luften på pargungan eller bygg ett gigantiskt slott i sandlådan - kreativiteten känner inga gränser.

Wickey lektorn är lämpliga för barn från 3 år. Våra lekredskap av trä designas och tillverkas i Tyskland. Naturligtvis omfattas alla trädgårdslekredskap av ett intensiv kvalitets- och säkerhetstest. Speciellt det robusta tryckimpregnerade träet imponerar med sin höga kvalitet och extrema väderbeständighet.

Individuella lekställningar av trä och lekstugor på styltor

För att kunna erbjuda dig ett stort urval av enskilda lekställningar och trädhus av trä finns det olika produktserier i onlinebutiken. Varumärkena Wickey Smart, Wickey Prime och FATMOOSE är designade för den egna trädgården. Lekställningarna från Wickey GIANT är lämpliga för lekplatser på allmänna platser eftersom de är certifierade enligt kraven i standarden DIN EN 1176.

Wickey trädgårdsleksaker erbjuder otaliga variationer: välj mellan lekställningar med rutschkana eller ett lektorn med gunga och rutschkana. Gillar dina barn riddarspel? Sedan har vi fantastiska slott med klättervägg, hängbro, repstegar och flera torn i vårt sortiment. Lika populär är en mysig lekstuga på styltor med en plattformshöjd på 150 cm. Våra lekstugor på styltor ger en rymlig lekstuga där barnen kan berätta fascinerande historier för varandra och vila upp sig från sina äventyr. Sedan börjar de igen med heroisk iver: tack vare lektstugor på styltor med rutschkana kommer de snabbt ner på marken igen och kan tillsammans gunga fram och tillbaka på barngungan. Med klättergreppen kommer de snabbt upp i barnlekstugan av trä. Särskilt äldre barn har mycket roligt med en lekstuga på styltor från Wickey.

Förutom de olika lekställningarna har Wickey också ett stort urval av träsandlådor. Du väljer helt enkelt rätt storlek för din sandlåda och får i kombinationspaketet också ett sandlådelock.

Bygg en egen lekställning

Tillsammans med mamma och pappa kan utomhusälskande barn bygga sin egen lekplats på ett ögonblick. Med den detaljerade konstruktionshandboken är det mycket enkelt att själv bygga en Wickey-lekställning. Konstruktionspaketet innehåller tryckimpregnerade balkar, skruvar och skyddslock samt tillbehör.

Vi rekommenderar att du dessutom stabiliserar lekställningen med ankare. För detta ändamål använder du det ankare som är bäst lämpat för lekredskapet och marken i trädgården. Wickey erbjuder olika modeller, från grundankare och jordankare till vinkelankare. Dessa bör fästas på träbjälkarna på lekplatsutrustningen och sedan gjutas ner i betong. För att säkerställa att marken har tillräcklig dämpning kan du lägga ut fallskyddsmattor.

Trädgårdslekredskap som kan byggas ut i oändlighet

Hos Wickey har du också möjlighet att bygga ut din befintliga lekställning eller klätterställning med olika tillbehör och lekredskap. Våra trädgårdslekredskap är så utformade att du kan fästa exempelvis en gungställning i barnlekställningen. Tillbehören till leksaksställningen, till exempel ett barnteleskop, en basketbollkorg eller en siren kan enkelt monteras på lekredskapet av trä.

För den där speciella gungglädjen kan du välja mellan olika gungsitsar. Från babygungan, över den klassiska barngungan till den äventyrliga kompisgunga - vi har rätt gunga för varje barn, i vår online-butik.

Vårt tips: ta en titt på vår rea-sida i onlinebutiken. Där kan du köpa en lekställning billigt och hitta riktiga fynd. Dra fördel av fantastiska rabatter. Fler fantasifulla lekställningar och trädhus hittar du på FATMOOSE!

Jämför Produkter