Summer Sale! Spara upp till 35% – förlängd till och med 03.07.2022! Slå till idag

Laddar...

Påbyggnadsdelar

Montera en egen Wickey-lekställning

En lekställning från Wickey i den egna trädgården ger dina barn fantastiska lekmöjligheter i friska luften. Oavsett om de är ensamma eller tillsammans med syskon - ett lektorn är början på varje spännande äventyr. För att dina små ska också ska kunna bli hjältmodiga byggmästare kan du själv bygga ditt lektorn och låta dina barn hjälpa till. Glädjen och stoltheten blir desto större när familjen tillsammans har åstadkommit en liten lekplats i trädgården. Tack vare byggsatsen och en utförlig monteringsanvisning går det snabbt och enkelt att bygga upp lekredskapen i trädgården.

Lekställningspåbyggnad för ännu mer lekglädje.

En perfekt påbyggnad för din lekställning eller ditt hus på styltor är en klättervägg av robust massivt trä. Den kan lätt monteras på befintligt lekredskap. Genom klättergreppen i olika former främjas inte bara dina barns motoriska utveckling utan även deras skicklighet. Som små klätterapor kan dina barn klättra uppför väggen och njuta av utsikten från barnlekstställningen. Du kan själv bygga en imponerande klätterställning åt dina små gymnaster med Wickey-klätterväggen av trä.

Ett fantastiskt alternativ till klättervägg är ett klätternät som du kan köpa i olika storlekar till bra pris online. Vilken äventyrare når bergstoppen först?

Köp lekställningskomponenter till bra pris

För att även taket på din lekstuga eller ditt trädhus trädhus i trädgården ska bli ett riktigt blickfång kan du bygga ut ditt Wickey-tak. Du kan välja om du vill byta presenningstaket mot ett trätak eller trätaket mot ett tak med singel.

En särskild praktisk lekställningskomponent är sandlådelocket. Wickey erbjuder speciella lock av trä för en lekställning med sandlåda. En sandlåda med lock tillverkad av tryckimpregnerat trä är perfekt för trädgården, eftersom leksanden alltid är skyddad från väder och vind och från djurbesök. Välj det sandlådelock som passar till din Wickey-lekställning.

Fler tillbehör till barnlekställningar

På en Wickey-lekställning kan du inte bara fästa vår Wickey-klättervägg utan även andra fantastiska lekredskap för utomhusbruk. Hur vore det till exempel med en gungställning? En gunga av trä är ett klassiskt lekredskap som får alla barnaögon att lysa. Att gunga högt på en pargunga tillsammans med kompisarna och njuta av känslan av frihet i den friska luften. Eller drömmer dina barn redan om att bli brandmän? Då kan du bygga ut din Wickey-klätterställning med en brandstång. När larmet går susar de blixtsnabbt nerför stången för att göra en otrolig insats. Då gäller bara: "Vatten, nu!" Vårt tips: bygg dessutom ut ditt lektorn med fantasifulla lekställningstillbehör. Med de många detaljerna, som ett barnteleskop, en skeppsratt eller en siren, dykter dina barn in i ett äventyrligt sagoland. Upptäck andra kreativa lekredskap och ännu fler lekplatstillbehör hos FATMOOSE!