• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Kvalitet & Garanti

Hur lång är garantin på lekredskap från Wickey?

Vi är övertygade om kvaliteten på vårt trä. Därför erbjuder vi 10 års garanti på varje lekredskap i trä från Wickey (se villkoren nedan).

Hur är kvaliteten på lekredskap från Wickey?

Alla lektorn från Wickey utvecklas med fokus på säkerhet, hållbarhet, stabilitet och miljövänlighet men naturligtvis också med fokus på leknöje. Säkerheten för ditt barn står naturligtvis i förgrunden. Även produktionen av lektorn övervakas. Efter färdigställandet följer en strikt kvalitetskontroll av alla säkerhetsrelevanta områden. Alla skruvar kan täckas med skruvskydden som ingår i leveransen, så att det inte finns någon risk för skador på grund av skruvarna.

Levereras stolpar och balkar med förborrade hål?

Vid montering med de medföljande massiva 10 mm träskruvarna är lektornen från Wickey mycket stabila. Många stolpar och balkar på lektorn, gungor, lekstugor och sandlådor från Wickey är förborrade för att göra monteringen lättare för dig. Vissa balkanslutningar är avsiktligt inte förborrade i syfte att säkerställa att träet passar perfekt. Eftersom trä är en "levande naturlig råvara" kan många balkar borras och monteras först i slutet av monteringen för att sitta perfekt.

Hur miljövänliga är lektornen från Wickey?

Lektorn från Wickey är tillverkade av trä från ett hållbart skogsbruk enligt PEFC 04-21-02001-4-100000001. Detta innebär att för varje träd som avverkas planteras ett nytt.

Hur hållbara är lekredskapen från Wickey?

Alla lekredskap från Wickey är gjorda av tryckimpregnerad furu eller gran. Därigenom skyddas träet från väder och vind, träförstörande svampar som mögelsvampar samt träförstörande insekter. Tryckimpregneringen gör lektornet extremt hållbart.

Kan jag bygga ut ett lektorn från Wickley?

Lektorn från Wickey levereras med tillbehör som gunga, rutschkana, fartygsratt, repstege, periskop eller andra tillbehör. Till de flesta lektorn från Wickey finns det möjlighet att bygga en sandlåda. Genom olika fästen och tillbehör kan du bygga ut varje lektorn och därmed göra det ännu roligare för dina barn.

Alla uppgifter är rekommendationer.

Garantivillkor

Garanten Wickey GmbH & Co. KG (härefter: Wickey) erbjuder kunden en hållbarhetsgaranti på alla trädelar på den köpta produkten under en period på 10 år, med förbehåll för respektive leverans- och försäljningsområde. Garantin omfattar en garantiplikt av Wickey för röta på trädelar på den köpta produkten som uppstått på grund av väderförhållanden, efter överföringen av risken samt inom garantins giltighetstid. Ingen garanti gäller när kunden eller en tredje part orsakat felet på produktens trädelar på grund av felaktig montering av trädelarna eller om felet på träet orsakats av felaktig användning eller förvaring av kunden eller tredje part, vandalism av kunden själv eller tredje part, typiska egenskaper för trä eller stormskador. Garantitiden börjar när produkterna mottages. Konsumentens lagliga rättigheter (garantirättigheter och ångerrätt) begränsas inte av garantin.

Garantianspråket ska skickas till följande adress:
Wickey GmbH & Co. KG
Franz-Savels-Straße 69
52538 Gangelt/Tyskland

Till garantianspråket måste bilder av felet på trädelarna på de köpta produkterna och en kopia av motsvarande faktura eller artikelnummer för eBay-erbjudande skickas till Wickey per brev eller e-post för att underlätta attributionen och beredningen för Wickey. Om garantin anses gälla får kunden nya trädelar för den köpta produkten skickade till sig genom en kostnadsfri extra leverans.

Om varken den lagstadgade garantin eller tillverkarens garanti anses gälla förbehåller sig Wickey rätten att få ersättning av kunden för de kostnader som uppstår i samband med garantiberedningen.
Slut på garantivillkoren

 
 
Laddar...

Jämför Produkter

chevron-right