Lekställning för stor och liten: plattformshöjd 90 cm till 120 cm

En Wickey-lekställning förvandlar din trädgård till en äventyrslekplats för små upptäcktsresande. Lektornen med plattformshöjder från 90 cm till 120 cm är lämpliga för små och större barn och garanterar roliga lekar i många år. Från lektorn till riddarborg - du hittar den den rätta leksställningen eller den perfekta lekstugan i trä för varje flicka och pojke i Wickeys onlinebutik. Tack vare våra fantasifulla mönster och de olika modellerna kan varje familj hitta det perfekta lektornet för sin egen trädgård hos Wickey.

Individuella barnlekställningar i den egna trädgården

De kvalitets- och säkerhetstestade lektornen av trä från Wickey skänker glädje till alla barn och är ett fantastiskt blickfång! Hur lätt som helst klättrar de små äventyrarna uppå lekredskapen i trädgården; högt upp, över färgglada klättergrepp som är fästa vid klätterväggen och klätterstegen. Väl uppe far alla barn nerför rutschkanan igen och landar mjukt i gräset eller på den utlagda fallskyddsmattan. Många lekställningar har dessutom två gungor så att det aldrig blir långtråkigt. När barnen gräver i sandlådan kan deras kreativitet flöda fritt och i trälekstugan har de sitt eget rike. Här skrivs sanna hjältesagor!

Vare sig det är för privat bruk i den egna trädgården eller på allmänna platser: med en lekställning från Wickey förvandlar du vilken plats som helst till en fantasifull lekplats med garanterad lekglädje! Välj bland en mängd olika klätterställningar, lekstugor på styltor eller barnlekställningar - alla barn kommer att älska att leka utomhus.

Tack vare våra utrymmesbesparande modeller fungerar en lekställning från Wickey utmärkt även i mindre trädgårdar. Vill du ha något unikt? Då är du på rätt plats hos Wickey, eftersom alla våra lektorn i trä är utformade så att du, genom olika installationsalternativ och ett individuellt färgval av tillbehören, kan skapa en originell lekställning för dina små. Oavsett om det gäller trädhus, lektorn eller en klassisk lekställning med rutschkana och gunga - med de barnvänliga plattformshöjderna på 90 cm till 120 cm kommer alla äventyrliga upptäcktsresande att få valuta för sina pengar!

101 Varianter med tillbehör för klätterställningar av trä

Ett teleskop för riktiga pirater, basketkorgar för sportentusiaster eller en krittavla för begåvade konstnärer - med fantastiska tillbehör gör du trälekställningen eller klätterställningen i trädgården ännu coolare och skapar ett individuellt lekparadis för de små. Tillbehören är inte bara snygga utan främjar även ditt barns kreativitet. Set som kan byggas ut, till exempel Wickeys enkel- och pargungor, våra räck och sandlådor gör upplevelsesparadiset komplett. Här upplever små upptäckare fantastiska äventyr!

Köp högkvalitativa lekställningar billigt från Wickey

För att du lätt ska kunna bygga ihop din nya lekställning skickar Wickey alltid med lättförståliga monteringsanvisningar. Dina barns säkerhet är vår högsta prioritet, så vi använder oss av högkvalitativt och hållbart trä. Det massiva träet i våra lekställningar och lekstugor är tryckimpregnerat genom en speciell process som gör träet särskilt väderbeständigt. Ett extra lager målning behövs inte längre. För att säkerställa att lekställningen tål även de vildaste äventyren på ett säkert sätt hittar du ett urval av förankringar för olika markförhållanden i vår onlinebutik. Utbudet av fallskyddsmattor kompletterar säkerhetspaketet.

Det finns många olika sätt att skapa ett individuellt lekredskap för trädgården och skapa ett förstklassigt spelparadis för de små. Ta tid på dig och låt dig inspireras av fantastiska erbjudanden på vår lekplatsutrustning för utomhusbruk.

Jämför Produkter