Gratis frakt från 475 kr*

Offentliga gungor

Gungställningar för offentliga platser

En gungställning är en självklarhet på offentliga platser eftersom alla barn älskar att gunga. Oavsett om det är på lekplatser, skolor eller förskolor - en gunga för utomhusbruk är ett mycket populär lekredskap för alla barn. Därför måste gungorna för offentliga platser kunna klara en särskilt tung belastning utan problem. För att säkerställa detta har alla våra offentliga barngungor utvecklats i enlighet med EU-standarden EN 1176. De solida stolparna i våra gungställningar av trä är väderbeständiga, skyddade mot vandalism och extremt motståndskraftiga, så att föräldrar kan låta sin barn leka där utan problem. Med rätt tillbehör kan gungan göra småbarn och lite äldre barn lika entusiastiska. Rörelse i friska luften främjar en sund utveckling hos barn. Tillsammans kan de lära sig att hålla balansen och träna koordinationen medan de gungar. Ta en titt runt Wickeys webbshop om du vill köpa en gunga   och försköna din lekplats!

Gungställning av trä  

Övertyga dig själv om den enastående kvaliteten i våra trägungor. Jämfört med en modell av metall passar våra gungställningar av trä perfekt in på alla offentliga lekplatser. De imponerar inte bara med sitt naturliga utseende, utan också med sin stabilitet och säkerhet. Tack vare det tryckimpregnerade massiva träet är balkarna särskilt robusta och väderbeständiga så att de tål vind och väder eller en vild gunglek. Du kan helt enkelt köpa en gungställning i vår onlinebutik. Du får också matchande gungsitsar till din gungställning av trä och det roliga kan börja! Tack vare  detaljerade monteringsanvisningar kan våra barngungor snabbt monteras på lekplatsen. Med hjälp av ankare är gungan professionellt förankrad i marken och ger därmed tillräcklig stabilitet även om barnen gungar riktigt högt

Gungsitsar och barngungor enligt EN 1176- certifieringen

På campingplatser, lekplatser eller hotellanläggningar är säkra och robusta lekredskap ett måste. Därför kan du inte bara köpa gungor hos Wickey, utan hittar även matchande EN 1176-certifierade gungtillbehör. Med våra gungsitsar kan du bygga ut gungorna för offentliga lekplatser enligt dina önskemål. I vår onlinebutik hittar du ett stort urval av klassiska gungsitsar med kedjor i rostfritt stål eller varmförzinkade kedjor, liksom babygungor till lekplatsen. Dessa barnvänliga modeller är också perfekta om du behöver en gunga till din förskola. Babysitsarnas vadderade spjälor gör nämligen så att gungan passar perfekt för småbarn. Om du letar efter något som syns lite mer är kompisgungorna för den offentliga lekplatsen rätt val. Du hittar också rätt monteringsfästen i Wickey-webbutiken. Från gungkrokar till ankare - här hittar du allt du behöver för din offentliga gunga!

Wickey PRO-lekplatsredskap för utomhusbruk

Om du vill bygga ut din offentliga lekplats med mer än en enstaka gunga av trä har du kommit till rätt ställe. Förutom gungor för förskolor, gungor för lekplatser och vippgungor för offentliga platser, hittar du också lekställningar för offentliga platser hos Wickey. På så sätt kan du bygga ut gungan med många andra lek- och klätteralternativ. Alla produkter från vår PRO-serie uppfyller gällande säkerhetsstandarder och har utvecklats i enlighet med EN 1176. De robusta trästolparna säkerställer att stora grupper av barn kan ha roligt och de klarar alla väderförhållanden. Den unika designen hos våra PRO-lekredskap gör det möjligt att skapa en personlig lekplats. Nästa alla PRO-lekställningar kan köpas med integrerad gungställning. Ett lekställning med gunga, rutschkana och vippgunga blir snabbt hjärtat i din offentliga lekplats!