Summer Sale! Spara upp till 35% – förlängd till och med 03.07.2022! Slå till idag

Laddar...

Linbana lekplats

Linbanor

En linbana i den egna trädgården? Dina barn kommer att tappa hakan av förvåning. Det är egentligen bara på speciella äventyrslekplatser som barnen kan leka på en linbana. Men det finns också lösningar för trädgården eller för gården bakom huset. Monteringen av trädgårdslinbanan är enklare än du tror och snart kan det roliga med att leka på linbanan börja!

Linbanan för trädgården

I vår butik finns för närvarande två linbanor för barn som du kan installera i din egen trädgård. Både Para-linbanan och SpiderGlider-linbanan inkluderar en robust stålvajer, rullar eller kullagerrullar och ett hölje med handtag (trissa). Para-linbanan, som finns i två färger, har också två galvaniserade vajerspännare. Du kan också utrusta den här linbanan med en tallriksgunga så att dina barn kan sitta på en pendlande sits när de leker på linbanan. Du måste också se till att ta hand om vajerhållaren för linbanan.

Linbanan för offentliga platser

Förskolor och restauranger som vill erbjuda en barnlinbana på sin lekplats köper Heavy-linbanan, eftersom den är lämplig som en allmän linbana för lekplatsen. Denna särskilt starka linbana består av en bärvajer med en diameter på 10 mm, vajerspännare och vajerhållare och en rostfri trissa med säkerhetsbromssystem. Heavy-linbanan är av hög kvalitet. Den kan fästas på stockbjälkar med en stolpdiameter på 140 till 160 mm. I vår butik har vi också en tallriksgunga för offentligt bruk som kan användas som pendlande sits på linbanan.

Skydd för linbanan

En linbana bör kontrolleras och underhållas regelbundet. Vi har reservdelar till vissa modeller i butiken. Säker fastsättning med en vajerhållare och vajerspännare är viktigt. Det rekommenderas också att placera fallskyddsmattor under linbanan om det inte finns något mjukt markmaterial (t.ex. sand).

En linbana för barn är därför det perfekta tillskottet till lekställningen för trädgården. Och som med all annan lekutrustning garanteras glädje, skratt och roliga lekstunder för dina barn som kommer att använda linbanan mycket och under lång tid. Den enkla monteringen och hanteringen talar för sig själva. Naturligtvis finns det många andra lekmöjligheter hos Wickey och du kan köpa ditt lektorn här till ett bra pris. Och har du redan tittat runt och valt ut din linbana?

Du kan också hitta många andra lekredskap hos FATMOOSE!