Summer Sale! Spara upp till 35% – förlängd till och med 03.07.2022! Slå till idag

Laddar...

Repstege

Wickeys repstegar

Hör upp, alla klätterproffs: med Wickeys repstegar kan dina barn utföra de mest fantastiska tricks och nå riktigt högt! Det finns något för varje klätterproffs eftersom våra repstegar sträcker sig från det enkla klätterrepet med knutar, över den enkla repstegen som klassificeras i svårighetsgrader som för repstege 10 "svår", till dubbla repstegar och repstegar med 3 sidor (ditt barn kan klättra med sina vänner från tre sidor samtidigt) och till och med till ett helt klätternät, där ditt barn kan krypa upp och ner som Spiderman.

Repstegar som en idealisk förlängning för klätterställningar

Våra Wickey-repstegar är alla gjorda av massivt trä och andra väderbeständiga material, så att lång lekglädje kan garanteras. Våra repstegar är också utformade för alla budgetar och alla trädgårdar, alla smaker och alla önskemål, så att det finns något för både mindre och större klätter-apor. Wickey-produkter är snabba och enkla att montera eftersom alla hål redan har borrats och de medföljande monteringsanvisningarna är lätta att förstå. Tryckimpregnerat massivt trä, väderbeständiga material och visuellt attraktiva produkter är lika karakteristiska för Wickey som den barnvänliga hanteringen av repstegen och andra Wickey-produkter. Ditt barn kommer snabbt att bli stjärnan på klätterhimlen och skickligt svinga sig från rep till rep.

Utbyggbar när som helst

Med Wickey kan produkter kombineras lätt och enkelt och sättas ihop för att skapa ditt eget individuella lekparadis. För att komplettera repstegen kan du skaffa dig en gunga, en sandlåda eller en rolig vågig rutschkana och alla dina barns vänner vill bara leka hos er. Det finns inga gränser för fantasin när det gäller Wickey-tillbehör till klätterställningar. Motoriska färdigheter krävs också och gör så att man klättrar över stegpinnarna av hårt trä allt skickligare och snabbare: om, till exempel, krokodilen attackerar underifrån och snappar efter fötterna har den ingen chans och biter i tomma luften. Har vi gjort dig nyfiken? Kolla sedan runt direkt i butiken och se vad som är så bra med oss. Om du vill köpa din gunga billigt kan du till exempel kolla in hos FATMOOSE, för vi har bra erbjudanden där också.