• Tillverkning i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Från 475 kr gratis leverans*
  • Mer än 1 miljon nöjda kunder

Populära kategorier

Bygg gungan själv med gungfästen

Projektet "Bygg din egen gungställning" börjar med rätt material. För att bygga en egen gunga av trä behöver du: stolpar, gungfästen, gungkrokar och naturligtvis även gungsitsar.

Gungfästena från Wickey är perfekta för trägungor av fyrkantigt trä och runt trä. I vårt utbud finns matchande fästen för fristående gungställningar, förlängningar för lekställningar och väggfästen för att fästa gungan på en vägg. Beroende på balkarnas typ och storlek kan du välja mellan runda gungfästen, fyrkantiga gungfästen eller så kallade smarta gungfästen.

Våra gungfästen eller hörnfästen är lämpliga för fristående gungställningar och påbyggda gungor för lekställningar och klätterställningar. Om du själv vill bygga en stor gunga åt ditt barn kan du, förutom gungfästet, beställa matchande stolpar och markankare från Wickey.

Väggfästen för gungor av trä

Letar du efter ett sätt att sätta upp en gunga i en liten trädgård och vill montera gungställningen av trä på en vägg? Hos Wickey hittar du det perfekta väggfästet av pulverlackerad metall, lämplig för fyrkantiga eller runda tvärbjälkar. Det fyrkantiga väggfästet är utformad för fyrkantigt trä och det runda väggfästet för runda stolpar.

Förutom gungfästena kan du leta efter lämpliga gungtillbehör för barngungan i onlinebutiken. Hos Wickey hittar du ett stort urval av färgglada babygungor, spännande däckgungor och kompisgungor som rymmer flera barn. Eller komplettera gungan med en uppsättning romerska ringar eller en klätterstege. En linbana erbjuder ett alternativ till den klassiska trägungan. En linbana med en tallriksgunga gör din trädgård till en riktig äventyrslekplats.

Enkel montering - säker gungglädje

Alla Wickey-gungfästen är förborrade, så det är lätt att bestämma borrhålens rätta position och deras storlek i träet. Tvärbalkar och stolpar är optimalt förberedda för att montera en trägunga. När väl barngungan är monterad kan det roliga börja! De extremt väderbeständiga gungfästena i pulverlackerad metall förbinder träbjälkarna säkert och robust.

Vill dina barn ha ännu mer gunglek? Hur vore det med ett vippdjur? I Wickeys webbshop hittar du söta vippgungori djurform i olika färger.

Wickey - Gungfäste samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,6 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right