Spara på vår PINGST SALE

Gungsitsar för offentliga platser

Om du letar efter en gungsits eller till och med en gungställning som barn kan använda för att gunga på offentliga platser så är Wickey helt rätt för dig. När allt kommer omkring får varje barn en känsla av frihet när de svingar sig högt upp i den friska luften. Gungan stärker också balansen och främjar motorisk utveckling. Det viktigaste är naturligtvis rätt gungsits för din lekplats. Därför kan du också köpa barngungsitsar för offentliga platser från Wickey. De är EN 1176-certifierade och speciellt tillverkade för användning på offentliga lekplatser. Oavsett om du vill utrusta en enstaka gungställning eller en komplett lekställning med en offentlig gungsits: Hos Wickey hittar du den perfekta gungan. Från den klassiska gungsitsen i gummi, den så kallade brädgungan, över   babygungorna för lekplatsen, till den imponerande kompis- eller tallriksgungan - det finns den perfekta gungan för alla. Till gungsitsbrädan kan du välja mellan varmförzinkade kedjor eller de som är gjorda av rostfritt stål för fastsättning. Den flexibla gungsitsen av gummi ger en mjuk och bekväm sittyta.

Offentliga babygungor och gungsitsar för lekplatsen

Vill du bygga ut din gungställning med en gungsits EN1176 från Wickey eftersom din lekplats främst riktar sig till föräldrar med spädbarn och småbarn? Då är de offentliga babygungorna de perfekta gungtillbehören. Så att även de allra yngsta kan njuta av en dag på lekplatsen. Om du bygger ut din lekplats med en babygunga erbjuder våra modeller med vadderade spjälor nödvändig stabilitet och säkerhet. Alla material är extremt väderbeständiga och därför perfekta för offentligt bruk. De offentliga barngungsitsarna kan enkelt och lätt fästas på gungställningen och ger lekplatsbesökare ett utmärkt tillfälle att få utlopp för sin överskottsenergi. Eller fungerar tallriks- eller kompisgungan bättre på den offentliga lekplatsen? Du kan välja mellan olika modeller gjorda av olika material.

Tallriks- och kompisgunga DIN EN 1176

Ett alternativ till en klassisk  barngungsits är en kompisgunga för offentliga platser, på vilken de små kan utföra sina konststycken. På denna gungsits får dessutom mer än ett barn plats. Tillsammans kan de gunga högt upp i luften eller betrakta himlen liggandes på rygg. På detta sätt är kompisgungan det perfekta lekredskapet för din förskola eller lekplats. För att garantera säkerheten även vid vildare gunglekar är den stabila stålringen invirad i ett stötdämpande rep. För att även små cirkusartister ska ha roligt hittar du också tallriksgungor av gummi i butiken. Denna kan röra sig i alla riktningar och kan därför användas både sittandes eller ståendes. Wickey-barngungssitsar är testade enligt EN 1176 och därmed lämpliga för offentliga platser.

Gungtillbehör för lekplatser

Förutom offentliga gungsitsar och babygungor för lekplatser hittar du här också rätt   gungtillbehör för lekplatser. Bland annat erbjuder vi rätt anslutningsdelar och krokar med vilka du kan fästa gungställningen och montera  gungsitsarna. Ringarna för framtida gymnaster fästs i balken med gungkrokarna. De romerska ringarna av aluminium levereras tillsammans med kedjan. Du hittar det perfekta gungtillbehöret för varje behov. För att göra omgivningen säkrare finns det även fallskyddsmattor av gummi hos Wickey, vilka kan läggas under ställningen.

Gungglädje med offentliga lekredskap

Förutom våra offentliga gungor och gungsitsar designas även klätterställningarna i kategorin "PRO" i enlighet med EN 1176 och uppfyller gällande säkerhetsstandarder. Därför är de lämpliga för offentligt bruk. Nästan alla våra PRO-lekställningar har en inbyggd gungställning. Designa din lekplats efter egna önskemål och välj helt enkelt rätt gungsits för din lekplats! Har du ännu mer plats? Vippgungor är de perfekta lekredskapen för mindre ytor.

Barnen har jättekul när de gungar, klättrar, klänger sig fast och åker rutschkana!

Wickey - Offentliga gungsitsar samt vårt övriga sortiment betygsätts i genomsnitt av våra kunder med 4,77 av 5 stjärnor.

#wickeyadventure

Låt dig inspireras av våra nöjda kunder från hela Europa för att skapa ditt eget lilla paradis eller dela ditt Wickey-paradis med andra med hashtaggen #wickeyadventure på Instagram.

Jämför Produkter

chevron-right